• panie Filipie, prosimy o komentarz Autor: ~lapidenko [79.188.142.*]
    jw
  • Re: panie Filipie, prosimy o komentarz Autor: ~Akcjonariusz [188.146.204.*]
    Moim zdaniem trzeba się cieszyć że Sąd odrzucił wniosek o pre-pack, nie wyrażając przy tym zgody na tak jawne pokrzywdzenie wierzycieli, udaremniając próbę wyprowadzenia majątku ze spółki. Więcej nie mogę publicznie na forum rozwijać tematu moich przemyśleń i wniosków ponieważ nie chcę zdradzać mojej strategi, przed czym niejednokrotnie mnie ostrzegano. Moje wpisy na forum miały służyć temu, abym dotarł do jak największej liczby osób która czuje się w jakiś sposób oszukana tą sytuacją i chciałaby coś z tym zrobić a nie biernie się przyglądać. Myślę że w dużym stopniu się to udało i dla mnie jest to dopiero początek długiej drogi. Jeśli ktoś z państwa chce bardziej zagłębić się w temat możliwych scenariuszy dla ADM, to szczerze zapraszam aby się przyłączyć do Porozumienia Akcjonariuszy, oczywiście wszyscy Akcjonariusze, którzy mi zaufali dając mojej osobie pełnomocnictwo na WZA, też proszę zadawać pytanie jeśli macie jakieś wątpliwości do obecnej sytuacji (proszę bez krępacji dzwonić). Osoby zainteresowane przystąpieniem do Porozumienia proszę o kontakt:
    porozumienieadm@onet.pl
    Filip Pałęza
[x]
ADMIRAL 0,00% 0,03 2018-06-04 15:22:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.