• Winda w dół Autor: ~aaaa [94.254.243.*]
    jw.
  • Re: Winda w dół Autor: ~Dnc [94.254.236.*]
    Nie badz smieszny leszczu
  • Re: Winda w dół Autor: ~Wolf [188.146.2.*]
    Probuja swoich sil jeszcze..a moze ktos odda akcje a tu zong..nikt nie oddaje ..bo kazdy kto tu jest wie ze ten kurs bedzie przekrecony minimuk razy 5
  • Re: Winda w dół Autor: ~Wolf [188.146.2.*]
    Przesyp z konta na konto..to wszystko..
  • Re: Winda w dół Autor: ~Xawery [94.254.171.*]
    Czy to tak wielka różnica jeśli się kupi po 0.11 czy po 0.13 zł gdy będzie walka w okolicach 2 zł
  • Re: Winda w dół Autor: ~Tomek2 [83.25.203.*]
    Przestańcie w końcu bajki opowiadać i tak już od ponad roku ,trochę uzbierałem po 11gr ,ale to na krótkie granie bo tutaj to już nic nie będzie ,
  • Re: Winda w dół Autor: ~dracos [94.254.150.*]
    na przesyp mi to nie wygląda, 10 k obrotu na 11 gr i leszcz się nie ustawił w ogóle? nie realne moim zdaniem. podaż jest w sile na ten moment i dopóki nie padna konkrety będziemy się kisic a niecierpliwi wychodzić. myślę że jednak coraz bliżej wysyp dobrych informacji... spokoj i cierpliwość zostaną nagrodzone
  • Re: Winda w dół Autor: ~Olo [195.212.29.*]
    Ja po cichu licze, że jeszcze depną do dołu i uda sie coś zakupić tak za 7groszy zeby pakiet dobić do okrągłej liczby ale chyba jednak boją się :(

• Re: Winda w dół Autor: ~JerbaMatoł [37.248.164.*]
    Liczę na taki bonus. Mi wystarczy aby zeszło do 8 gr, wtedy kupuję kilka mln akcji. Serio. Nie chcą kierować spółką to może połączmy siły, ja, Wolf, Panda757 i jeszcze ze dwóch i wywalamy ten ospały zarząd i przejmujemy spółkę. Co Wy na to?
  • Re: Winda w dół Autor: ~Xawery [94.254.169.*]
    Jestem za. Pytanie - tylko czy zdążymy.
  • Re: Winda w dół Autor: pajda757 [37.47.1.*]
    Dnia 2018-06-15 o godz. 20:10 ~Xawery napisał(a):
    > Jestem za. Pytanie - tylko czy zdążymy.

Ja również jestem za. Lecz poczekajmy jeszcze trochę, zobaczymy co wyjdzie po walnym. Oczywiście trzeba dobierać w miarę chęci i możliwośći. Ale pamiętać trzeba że im więcej mamy my akcji tym łatwiej będzie można puścić na bruk w samych skarpetach. Ja uważam że trzeba się na chwilę obecną uzbroić w cierpliwość, Amen
  • Re: Winda w dół Autor: ~Olo [83.5.113.*]
    Dokładnie tak, trzymać papier a w miare mozliwosci podbierać, szkoda opuszczac okręt na ostatniej prostej

• Re: Winda w dół Autor: ~Wolf [188.146.172.*]
    Akcje sa porejestrowane w krs takze nie sadze zeby wprowadzenie dlugo trwalo..max miesiac a relanie trzy tygodnie..
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-05-08 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.