Jeszcze jeden link do RECAT. Kapitał wlasny na koniec 2016 roku jest minimalnie ujemy. IV. Nicht durch Eigenkapital gedeckter Fehlbetrag 47.626,63 (47 tyś euro - straty nie pokryte kapitałem własnym, czyli kapitał ujemny) Co za pacan daje 20 mil EURO za takie coś.
Trzeba wejść na stronę poniżeji poszukać recat w erweiterte Suche
Dnia 2018-06-13 o godz. 12:29 ~chemik napisał(a): > Jeszcze jeden link do RECAT. Kapitał wlasny na koniec 2016 roku jest minimalnie ujemy. > IV. Nicht durch Eigenkapital gedeckter Fehlbetrag 47.626,63 (47 tyś euro - straty nie pokryte kapitałem własnym, czyli kapitał ujemny) > Co za pacan daje 20 mil EURO za takie coś. > > Trzeba wejść na stronę poniżeji poszukać recat w erweiterte Suche > > https://www.bundesanzeiger.de/ebanzwww/wexsservlet
wg ciebie powinno sie kupować spółki które są w doskonałej kondycji finansowej i których nikt nie chce sprzedać no chyba że za kwote 5razy większą...prawdziwy geniusz
Dnia 2018-06-13 o godz. 12:12 ~chemik napisał(a): > Na koniec 2016 suma bilansowa 3 miliony Euro. > Skumulowane zyski do 2016 - brak > > Dlaczego dali za to 20 mil. Euro?
gdzie znalazłes informacje że zapłacili za Recat 20 mln Euro?
Przepraszam za fake news. Spółka Recat generuje obroty 20 mil. Euro. Ceny nabycia nie znalazłem. Czytałem o tej akwizycji kilka tygodni temu, i zupełnie źle zapamiątalem. Sorki!!!!!! Cofam myśli, ze drogo kupili, bo nie wiem, za ile kupili!!!
Dnia 2018-06-13 o godz. 14:47 ~chemik napisał(a): > Przepraszam za fake news. Spółka Recat generuje obroty 20 mil. Euro. Ceny nabycia nie znalazłem. Czytałem o tej akwizycji kilka tygodni temu, i zupełnie źle zapamiątalem. Sorki!!!!!! Cofam myśli, ze drogo kupili, bo nie wiem, za ile kupili!!!
no widzisz.doczytaj najpierw zanim coś napiszesz bo tu dużo "inwestorów" opiera się na wpisach z forum i już się obesrali.
Dnia 2018-06-14 o godz. 08:20 ~alchemik napisał(a): > no widzisz.doczytaj najpierw zanim coś napiszesz bo tu dużo "inwestorów" opiera się na wpisach z forum i już się obesrali.