Policzyłem z bilansu firmy że kasa skończy się w 4M we wrześniu tzn prezes będzie musiał wtedy ogłosić bankructwo żeby nie odpowiadać własnym majątkiem. Nie widzę także szans żeby ktokolwiek wszedł w tą spółkę jako inwestor bo są w ostatnim momencie agonii. Z resztą co tu mówić jak obecni duzi akcjonariusze uciekają gdzie pieprz rośnie.
Piękne świece tylko sami je sobie generujecie. Właśnie przez te manipulacje ani kurs ani opinie na FB, AppStore, Google Play itd nie są nic warte. Ja pisze tylko to co z cyfr wynika. Swoją drogą ciekawe jak to jest że akcjonariusze muszą jeszcze płacić za etat propagandzisty 4MOB żeby im robił wodę z mózgu. Tak jak napisałem ten etat i wszystkie inne skończą swój żywot we wrześniu. Prezes będzie mógł wrócić spokojnie do pracy za biurkiem w jakiejś korpo oczywiście jak ktoś go gdzieś przyjmie z taką historią
4M ma teraz 0,8 wynajmu dziennie na samochód za 30pln . Break event jest przy 6-8 wynajmach tzn że musi zwiększyć ilość wynajmów DZIESIECIOKROTNIE !!!. Jak prezes przedstawi mi realny projekt na osiągnięcie tego celu to kupię te wszystkie wasze akcje nawet i po 25pln. To jak umowa stoi ? PS nawet nie będę patrzył na ryzyka typu wprowadzenie opłaty do centrów miast która już totalnie wywala wasz biznes
... i tu jest pies pogrzebany. Radzę oddajcie się w dobre ręce sami Prezes Panek wie jak się robi carsharing. Jest rok na rynku i zrobił 10 razy więcej niż wy przez pare lat. Zaraz będzie miał 600aut w Warszawie po 50gr/min 50gr/km a do tego bezpłatne parkingi bo wygrał przetarg. Samochody czyściutkie i super fajni ludzie na call center którzy mogą zrobić z samochodem wszystko bo tak sprawny mają system informatyczny. Ostatnio dowiedziałem się że będzie prowadził ogólnopolski show w TV co na pewno przysporzy mu dziesiątki tysięcy nowych użytkowników