• koniec kasy Autor: ~AiA [91.209.221.*]
    Policzyłem z bilansu firmy że kasa skończy się w 4M we wrześniu tzn prezes będzie musiał wtedy ogłosić bankructwo żeby nie odpowiadać własnym majątkiem. Nie widzę także szans żeby ktokolwiek wszedł w tą spółkę jako inwestor bo są w ostatnim momencie agonii. Z resztą co tu mówić jak obecni duzi akcjonariusze uciekają gdzie pieprz rośnie.
  • Pi?kna ?wieca Autor: ~4mob [188.146.172.*]
    .. Oho
    pojawi?a si? pi?kna ?wieca na podwy?szonym wolumenie i od razu kolega AiA zaczyna plu? jadem bredni :)

hmm..
    nie wierz? w takie zbiegi okoliczno?ci :)

chyba kto? tu zosta? na peronie :)
  • Re: Piękna świeca Autor: ~AiA [91.209.221.*]
    Piękne świece tylko sami je sobie generujecie. Właśnie przez te manipulacje ani kurs ani opinie na FB, AppStore, Google Play itd nie są nic warte. Ja pisze tylko to co z cyfr wynika. Swoją drogą ciekawe jak to jest że akcjonariusze muszą jeszcze płacić za etat propagandzisty 4MOB żeby im robił wodę z mózgu. Tak jak napisałem ten etat i wszystkie inne skończą swój żywot we wrześniu. Prezes będzie mógł wrócić spokojnie do pracy za biurkiem w jakiejś korpo oczywiście jak ktoś go gdzieś przyjmie z taką historią
  • Re: Piękna świeca Autor: ~4mob [77.46.48.*]
    ech..

chciało się kupić po 10 a już ponad 16 :)

jak będzie po 26 to bedziesz chciał po 20

itd..
    itp..

po prostu kup.. póki jest tanio :)

taka dobra rada od starszego kolegi :D
  • Twarde dane Autor: ~AiA [79.184.255.*]
    4M ma teraz 0,8 wynajmu dziennie na samochód za 30pln . Break event jest przy 6-8 wynajmach tzn że musi zwiększyć ilość wynajmów DZIESIECIOKROTNIE !!!. Jak prezes przedstawi mi realny projekt na osiągnięcie tego celu to kupię te wszystkie wasze akcje nawet i po 25pln. To jak umowa stoi ? PS nawet nie będę patrzył na ryzyka typu wprowadzenie opłaty do centrów miast która już totalnie wywala wasz biznes
  • Re: Twarde dane Autor: ~AiA [79.184.255.*]
    ... i tu jest pies pogrzebany. Radzę oddajcie się w dobre ręce sami Prezes Panek wie jak się robi carsharing. Jest rok na rynku i zrobił 10 razy więcej niż wy przez pare lat. Zaraz będzie miał 600aut w Warszawie po 50gr/min 50gr/km a do tego bezpłatne parkingi bo wygrał przetarg. Samochody czyściutkie i super fajni ludzie na call center którzy mogą zrobić z samochodem wszystko bo tak sprawny mają system informatyczny. Ostatnio dowiedziałem się że będzie prowadził ogólnopolski show w TV co na pewno przysporzy mu dziesiątki tysięcy nowych użytkowników
  • Re: Twarde dane Autor: ~Llloopppp [188.146.170.*]
    Wezwanie czuję....
  • retoryka zagubionego dziecka Autor: ~4mob [188.146.161.*]
    AiA..
    to nie jest miejsce na reklamę Pana Panka i czarny PR dla 4MB :)

weź załóż jakiś antyprofil w Social Mediach i tam się promuj

tu masz za mało słuchaczy :)

udnego dnia
  • logiczna retoryka Autor: ~AiA [79.184.255.*]
    Jak chcecie to możecie pójść do Prezesa Traficara bo oni po roku działalności maja pięć razy więcej aut niż wy przez parę lat. Mi tam wszystko jedno
  • Re: Piękna świeca Autor: ~AiA [79.184.255.*]
    Jest taniej niż 10pln z zakupu akcji nie skorzystałem
[x]
4MOBILITY 0,00% 1,15 2026-02-23 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.