• nowe info Autor: ~piter1982 [94.232.35.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/LUKARDI-S-A-Zawarcie-istotnej-umowy-z-kontrahentem-Spolki-7596191.html

Nowe info, a Ci jeszcze dołują !
  • Re: nowe info Autor: ~ja [83.30.139.*]
    Z klawiatury mi to wyjąłeś. Ktoś wywalił zaraz po infie. Albo chory albo liczy na uwalenie kursu.
  • Re: nowe info Autor: ~piter1982 [94.232.35.*]
    Może lepiej dla kursu by było jakby ogłosili, że zwijają interes ?!
    Od razu 20% w górę. Parodia.
  • Re: nowe info Autor: ~Pivot [46.76.233.*]
    Dokladnie....
    To juz druga umowa chyba z pgnig...
    Trzeba tu byc cierpliwym
    Z drugiej strony w arkuszu na S ryle co kot naplakal :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.139.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: nowe info Autor: ~Zdzich [195.158.247.*]
    Wszystko ładnie wygląda, wzrost kursu jest tylko kwestią czasu. Nic się nie będzie działo i nagle odjedzie. Arkusz sprzedaży puściutki, więc zrobić tutaj kilka zł jest bardzo prosto.
  • Re: nowe info Autor: ~xxx [217.67.209.*]
    nie znamy dnia ani godziny i wsumie jest już wszystko jedno. Tu przynajmniej spokojna przystań i może spać już tylko 100% w dół. Pozdrawiam podobnie nienormalnych?
  • Re: nowe info Autor: ~paragon [89.70.150.*]
    mi się wydaje, że jak będzie kolejne info o podpisaniu kolejnej umowy, to zobaczymy 0,65 zł. Tu takie chyba zasady obowiązują. Po każdej dobrej wiadomości, w piach. Takie info, a kurs zamrożony. Na innych spółkach to 2 zł by było z pocałowaniem ręki. Czuba, ze czekają do walnego? Może ktoś mi to wyjaśnić?
  • Re: nowe info Autor: ~paragon [89.70.150.*]
    nikt widzę się nie interesuje spółką. Ani kupić, ani sprzedac. Pewnie po 15.02.2019 coś się ruszy,ale do tego czasu, to obrośnie pajęczyną. Nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem.
  • Re: nowe info Autor: ~Zdzich [195.158.247.*]
    Ważne, że spółka robi swoje, co do wzrostu kursu za jakiś czas jestem spokojny. Myślę, że jeszcze w tym roku będzie dobrze.
[x]
LUKARDI 0,00% 0,51 2025-05-30 13:25:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.