Dnia 2018-06-11 o godz. 11:27 ~maniek napisał(a): > Ja juz mam. Co prawda troche wyżej kupione, ale uśrednianie wyszło już z mody. Cierpliwie czekam, aż niecierpliwi opuszczą pokład.
masz prawo czekac cierpliwi jak widac zostaja wynagrodzeni a wiekszosc brala 90-1zl i klepala ze ostatnie akcje ponizej 1zl,wedlug mnie to tylko podbitka 45-55 masz ponad 20% i znowu powolne spadanie
Strażak 10k kupione a 50tys wycofał myślał gościu że będą niżej drobnych wywołać mu do koszyczek standard już każdy wie że tak się robi sam nieraz straszył dużymi pakietami na innych spółkach i zbierałem taniej. Teraz już mało kto się na to nabiera.
Dnia 2018-06-11 o godz. 15:09 ~Straszak napisał(a): > Strażak 10k kupione a 50tys wycofał myślał gościu że będą niżej drobnych wywołać mu do koszyczek standard już każdy wie że tak się robi sam nieraz straszył dużymi pakietami na innych spółkach i zbierałem taniej. Teraz już mało kto się na to nabiera.
strazak:)))chyba jak juz to straszak ale przy notowaniach na 2 fixach to nie ma znaczenie ale bierz bierz maja kogo ubrac na podbitce
A bolek ze swoją ekipą wciąż nagania , że też człowieczku nie znudziło się tobie dyrdymały wypisywać . Rozumiem , że lepszej spółeczki do naganiania nie znalazłeś na NC , my też wiemy , że to nie oszlifowany diament a nie tam jakaś perła .
Dnia 2018-06-11 o godz. 16:24 ~Tyh napisał(a): > Zbolcowali mieszka jak widać konkretnie na krezusie:)
pocieszajcie sie tyh,bolek pisal nie bierze spolek notowanych na 2 fixach wiec na zadne 10gr nie czeka,przypominan co pisaliscie ostatnie akcje po 1zl,kolejnych naiwnych nadzieja na haki po 50-60gr i dol
Dnia 2018-06-11 o godz. 21:17 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-06-11 o godz. 21:13 ~michu napisał(a): > > To po co tu siedzisz koles. Nie osmieszaj sie > > a czy to twoje prywatne forum kazdemu wolno pisac wlasne opinie czy posiada czy nie posiada akcji danej spolki
dziwne,na zadnej innej tak nie bolcuje...po 0,3 chetnie wezme
Dnia 2018-06-11 o godz. 21:30 ~mysz napisał(a): > Dnia 2018-06-11 o godz. 21:17 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-06-11 o godz. 21:13 ~michu napisał(a): > > > To po co tu siedzisz koles. Nie osmieszaj sie > > > > a czy to twoje prywatne forum kazdemu wolno pisac wlasne opinie czy posiada czy nie posiada akcji danej spolki > > dziwne,na zadnej innej tak nie bolcuje...po 0,3 chetnie wezme
slaby sledczy jestes myszowaty;))))choc powiem term moja ulubiona bo tu mozna poczytac jak dzieciaki sobie marza jak to juz po 1zl nie kupimy jak to maile do warrena buffeta pisza jak to bedzie w marcu 3zl za rok 100zl itd