patrzac w ktora strone zmienia sie strona datawalk (ten ostatni filmowy baner rodem z filmow szpiegowskich) chris w. zupelnie przedefiniowal chyba nisze rynkowa w jakiej sie chca odnalezc. widac ze towarzystwa ubezpieczeniowe i banki to chyba slepa droga a popytu stamtad na datawalk jak na lekarstwo. mysle ze przelomowy rok mozemy przesunac na 2020 akurat jak im sie skoncza nowe akcje do druku :D oczywiscie, wyjsnijmy sobie ze "przelomowy rok" to taka figura retoryczna z samej czelusci jakze kreatywnych (szydera) umyslow zatrudnionej agencji PR. pod tymi slowami najpewniej nie kryje sie nic, ewentualnie kolejna emisja i dreptanie w miejscu. takze niezmiennie po przystanku na 20 a moze nawet odreagowaniu na 25 kierunek jest jeden -> 15
myślę, ze powinieneś złożyć wniosek o upadłość, kup jedna akcję i złóż stosowny wniosek , zobaczymy co zrobi sąd, jeżeli uwali tą spółkę to złożę Tobie hołd
Dnia 2018-06-12 o godz. 17:09 ~TUTEK napisał(a): > myślę, ze powinieneś złożyć wniosek o upadłość, kup jedna akcję i złóż stosowny wniosek , zobaczymy co zrobi sąd, jeżeli uwali tą spółkę to złożę Tobie hołd
Chyba coś ci się pokręciło. Wniosek o upadłość składają wierzyciele. Kupując akcje to ja odpowiadam za majątek spółki do wysokości wniesionego udziału.
a oni w tej matrixowej malignie uwazaja ze podbijaja USA :) http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,23523406,jak-podbic-amerykanski-rynek-swoimi-doswiadczeniami-podziela.html
Zaczyna się widać kolejne tourne w celu zdobycia kasy. Będziemy mieć kolejny wysyp zdjęć z odległych zakątków świata i płatnych artykułów w prasie. Może zrobią sobie zdjęcie z Trumpem albo Królową Angielską. Albo na tle drzwi do zakazanego miasta. Może jakaś fotka na Evereście.