• dreptanie w miejscu Autor: ~znawcaNC [89.67.92.*]
    patrzac w ktora strone zmienia sie strona datawalk (ten ostatni filmowy baner rodem z filmow szpiegowskich) chris w. zupelnie przedefiniowal chyba nisze rynkowa w jakiej sie chca odnalezc. widac ze towarzystwa ubezpieczeniowe i banki to chyba slepa droga a popytu stamtad na datawalk jak na lekarstwo. mysle ze przelomowy rok mozemy przesunac na 2020 akurat jak im sie skoncza nowe akcje do druku :D oczywiscie, wyjsnijmy sobie ze "przelomowy rok" to taka figura retoryczna z samej czelusci jakze kreatywnych (szydera) umyslow zatrudnionej agencji PR. pod tymi slowami najpewniej nie kryje sie nic, ewentualnie kolejna emisja i dreptanie w miejscu. takze niezmiennie po przystanku na 20 a moze nawet odreagowaniu na 25 kierunek jest jeden -> 15
  • Re: dreptanie w miejscu Autor: ~tu [87.207.165.*]
    Kierunek to spółka groszowa - jak wszystko na NC.
  • Re: dreptanie w miejscu Autor: ~TUTEK [37.47.4.*]
    a w tym czasie Palantir podpisuje z rządem USA umowe na 876 mln USD, chłopaki z Pilabu mi wystarczyłby kontrakt 10 razy mniejszy na 8,76 mln USD. :)
  • Re: dreptanie w miejscu Autor: ~znawcaNC [89.67.92.*]
    ale z matmy to ty cienki jak zadek weza
  • Re: dreptanie w miejscu Autor: ~TUTEK [37.47.70.*]
    zrobiłem go specjalnie , żeby zobaczyć czy ktoś odniesie się merytorycznie czy też zobaczę formalny atak, no i oczywiście wąż się odezwał :)
    Merytorycznie to ta firma jest bankrutem.
    Lada moment wyciągnie rękę po kolejne pieniądze.
  • Re: dreptanie w miejscu Autor: ~TUTEK [37.47.103.*]
    myślę, ze powinieneś złożyć wniosek o upadłość, kup jedna akcję i złóż stosowny wniosek , zobaczymy co zrobi sąd, jeżeli uwali tą spółkę to złożę Tobie hołd
    Dnia 2018-06-12 o godz. 17:09 ~TUTEK napisał(a):
    > myślę, ze powinieneś złożyć wniosek o upadłość, kup jedna akcję i złóż stosowny wniosek , zobaczymy co zrobi sąd, jeżeli uwali tą spółkę to złożę Tobie hołd

Chyba coś ci się pokręciło.
    Wniosek o upadłość składają wierzyciele.
    Kupując akcje to ja odpowiadam za majątek spółki do wysokości wniesionego udziału.

• Re: dreptanie w miejscu Autor: ~znawcaNC [89.67.92.*]
    a oni w tej matrixowej malignie uwazaja ze podbijaja USA :)
    http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,23523406,jak-podbic-amerykanski-rynek-swoimi-doswiadczeniami-podziela.html
    Zaczyna się widać kolejne tourne w celu zdobycia kasy.
    Będziemy mieć kolejny wysyp zdjęć z odległych zakątków świata i płatnych artykułów w prasie.
    Może zrobią sobie zdjęcie z Trumpem albo Królową Angielską.
    Albo na tle drzwi do zakazanego miasta.
    Może jakaś fotka na Evereście.
    No i te wielkie rakiety :)
    Wszystko na NC ma fotki z rakietami, więc rakiety obowiązkowe.
[x]
DATAWALK 7,59% 139,00 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.