Ciekawe do ilu dojdzie?
Nie wiem czy były jakies splity, bo nie jestem tutaj od dawna,ale na wykresie bylo 100 zlotych.
Mozesz sie kakos do tego odnieść?
ha ha ha. ...no było scalenie 1:8..
....czyli kupując teraz jedną akcję jakbyś kupował 8 starych akcji po złotowce z kawałkiem. ....dlatego mam taki ubaw m.in. ...jeszcze daleko nawet do wartości księgowej
no tak. ..ostatni dzień to wtorek trzeba mieć akcję na koniec sesji wtorkowej ...tak wygląda jakby do 10zł wszystko było zebrane. ..czekamy na " coś ".... .tak jakby ktoś wchodził na dłuższą metę bo chce mieć " papierek i cukierek "...czyli akcje i dywidendę
nie po to przejechali 10zł żeby spało -czysta psychologia. ..
...wzrośnie dobrze, spadnie trochę też dobrze bo się dokupi. ...natomiast CENA /Wartość Księgowa to teraz 14zł 69 gr i będzie rosła po każdych wynikach finansowych. ...zysk na akcję po 3kw szacuje ok 3zł lekko. .....
a teraz zabawa /zadanie /wybrać 10 dowolnych spółek z GPW i wypisać sobie WARTOŚĆ NOMINALNĄ akcji ...następnie wypić drinka ......usiąść wygodnie i sprawdzić wartość nominalną DGA ....kto tego nie zrobi ten Gapcio. ....
Mam zamiar jeszcze dokupić.
10 złotych nie jest dla mnie barierą psychologiczna, 20 już tak:)
Ktoś tutaj chce się fajnie zabawić i przy takiej ilości akcji na ofercie sprzedaży może wyciągnąć kurs do dowolnej wysokości w miarę tanim kosztem.
Bankier narobił szumu zbyt wcześnie i chyba mu trochę przeszkodził.
Zobaczymy co się stanie po odcięciu dywidendy.
Ja już przekroczylem swój planowy poziom 5000 akcji, w końcu dga to spółka z końcówki listy popularnych spółek, a jednak mnie jeszcze kusi....
ktoś tu wszedł .....od 7zł do 7,10 były ukryte duże kupna co do tej pory na DGA się nie zdarzało ....trochę wariatów oddało im akcje. ...zobaczymy....jeśli chodzi o mnie to spoko luz. ...kurs rośnie to fajnie jak spada też fajnie bo można dokupić
29.05. ...godz 16.53....komunikat tam sobie doliczyć trochę bo wszystkiego nie było potrzeby rejestrować i może coś przybyło " po drodze "....zbieżność imion nie jest przypadkowa
widzę że kupujesz to jesteś wiarygodny a zresztą piszemy od roku. ....a WZA extra. ...nawet p. notariusz powiedział że jeszcze na takim miłym nie był nigdy ....a był na wielu ......także nie lataj po jakiś Polimexach bo szkoda czasu. ....tu nie ma wirtualnej księgowości
A ja nie wiem dlaczego odpowiadasz tak enigmatycznie.
To masz te akcje czy nie?
Na większości z forów siedzi dziwna osoba , która dba o wizerunek spółki.
Ja przeżyję gdy świat się dowie, że mam 7000 akcji tego cuda.
Więcej nie nam nic Tobie do powiedzenia.bądź zdrów.