Mam pytanie, czy ktoś orientuje się kiedy Surmacki w końcu zapłaci zaległe wynagrodzenia.Wiele osób jeszcze nie dostało zaległych wynagrodzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FGŚP został wypłacony za wynagrodzenia od 15 lutego tylko 3 miesiące wstecz. Osoby które nie dostały będą miały wypłacone wynagrodzenia po zakończeniu "układu".
Zgadza się, a wiele osób zostało zwolnionych lub sami się zwolnili przed 15 lutym, więc NADAL CZEKAJĄ NA WYPŁATY. NAJBAR DZIEJ DZIWIĘ SIĘ, ŻE NA STRONIE FACHOWCÓW SĄ OFERTY PRACY. JAK MOŻNA ZATRUDNIAĆ NOWYCH PRACOWNIKÓW, SKORO WIELE WYPŁAT JESZCZE NIE JEST UREGULOWANYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą, dział administracji nie odbiera telefonów, na wiele adresów e-mail pisałem, nikt nie odpisuje. A na stronie "Oddzwonimy w ciągu 59 sekund!" buahaha. Niech oni już znikną, tylko ciągną ludzi, firmy w dół.
Świetna akcja, teraz firma to fachowcy w restrukturyzacji a ja miałam umowę b2b i ZUS i dochodowy zapłaciłam a teraz to kuz inna firma u zasłona układem. Słabe to. Szkoda, ze ich chroni ustawa a ja jestem na lodzie. Wrrrrrrrrr!
Dziwne ze ta firma fachowcy oferuje swoje usługi, skoro nie jest w porządku wobec swoich pracowników. To niesprawiedliwe, że ich chroni ustawa a pracownicy są pozostawieni na lodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żenada - na go worku pewnie sam Surmacki wypisuje wpisy pracowników w stylu '' wypłata na czas'' jak mozna wypisywać takie brednie skoro masa ludzi czeka za wypłatami. Skoro prezes wypłaca pieniądze w terminie to niech w KOŃCU ZAPŁACI SWOIM PRACOWNIKOM A NIE ZASŁANIA SIĘ JAKIMIŚ POSTĘPOWANIAMI UKŁADOWYMI CZY CZYMŚ TAKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie bądż taki mądry zolt. Popracuj pare miesięcy za darmo to pogadamy. A co do pracy, to nie masz zielonego pojęcia jak pracowaliśmy więc się nie wypowiadaj. UWAŻAM ŻE TO NIEUCZCIWE ZATRUDNIAĆ NOWYCH PRACOWNIKÓW SKORO ZALEGA SIĘ JESZCZE WIELU PRACOWNKOM Z WYPŁATAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widać, że zolt nie pracuje za darmo jak Wy! Kto tam wam kazał siedzieć bez pensji tyle czasu? Musicie mieć potężne oszczędności, żeby tak bez dopływu gotówki żyć.
spokojnie, niektóre procesy sądowe się już skończyły. Złodzieje (tj. fachoscy) przegrali każdą i wypłacają pracownikom zaległe pensje + odszkodowania. Pro tip - składajcie pozwy do sądu :)
mówię o procesach wytoczonych przez byłych pracowników o zaległe wynagrodzenia Patrzcie gdzie chcecie, czytajcie co chcecie, bawcie się w propagandę, ale prawda jest prawdą. Kolejny proces przez surmę przegrany - a kolejka czeka. I dobrze. Bawcie się dobrze - ale w sądzie sebiksy pokroju "łże-prezesa" mocy nie mają. I to jest plus.