• wałek z raportem Autor: ~mart [188.146.173.*]
    przesunięcie terminu publikacji raportu i to o 2 tygodnie to przegięcie, pokazuje że spółka nadal nie jest wiarygodna
    żałuję że zagrałem pod raport bo wcześniej już większość wywaliłem po 1.1-1.15 a teraz znów mam sporo po ok 0.94
    ciekawe jaki będzie raport
    może być wszystko ok i będzie ładny wzrost o 100 może więcej % AT daje nadzieję na 2zł
    może jednak być jakiś syf za czym przemawia wzmożone wywalanie przez kogoś kto wiedział wcześniej
    18 czerwca będzie pewnie pkc pytanie w którą stronę
    tak czy tak aleja to syf
  • Re: wałek z raportem Autor: ~xxx [31.0.126.*]
    Dnia 2018-06-05 o godz. 12:59 ~mart napisał(a):
    > przesunięcie terminu publikacji raportu i to o 2 tygodnie to przegięcie, pokazuje że spółka nadal nie jest wiarygodna
    > żałuję że zagrałem pod raport bo wcześniej już większość wywaliłem po 1.1-1.15 a teraz znów mam sporo po ok 0.94
    > ciekawe jaki będzie raport
    > może być wszystko ok i będzie ładny wzrost o 100 może więcej % AT daje nadzieję na 2zł
    > może jednak być jakiś syf za czym przemawia wzmożone wywalanie przez kogoś kto wiedział wcześniej
    > 18 czerwca będzie pewnie pkc pytanie w którą stronę
    > tak czy tak aleja to syf

spoko, wszystko ma swój cel-:)))
    a syf zrobił się, gdy syf się tu zleciał
  • Re: wałek z raportem Autor: ~Rodryg [5.184.234.*]
    Ja nie byłbym do końca przekonany, czy to było wywalanie.
    jeżeli było to wywalanie to nie mieli do tego żadnych podstaw po prostu kilku- kilkunastu się ze...ło po naganianiu lakiluków ale analizując transakcje,nie była to sraczka tylko celowe działanie aby uwalić kurs i jakie są tego następstwa?- myśleć i teraz mamy trochę spokoju.Czas pomóc żonom( mężom) w domowych obowiązkach, udać się z rodziną na łono natury lub dla tych zawziętych proponuję odwdzięczyć się chłopcom ze stopa na ich forum ale merytorycznie proszę bo powiedzą,że się mścimy za zawieszenie alei a kilka dni twemu napisałem,że najlepsze dla kursu byłoby zawieszenie notowań i tak się stało dzięki Bogu.Teraz my i inni mają czas na realizację pewnych działań
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.