Dnia 2018-06-04 o godz. 12:22 ~elemelek napisał(a):
> (Fizol: to też Twój jubileusz?;) > Wchodząc w czysto materialny aspekt ponowne urodziny to raczej ułuda. > Ale symbolicznie?
hahaha Ździebko Cię poniosło:). Wtedy byłem zielony, i mocno zdywersyfikowany. Ale, dużo się nie pomyliłeś:(. Na jednym rachunku mam papier, ktory wpadł pod ' Belkę ', na drugim jest wolny od Belki / więc mocno stary /. Ja też nie słyszałem, żeby się ktoś drugi raz urodził. Coś mi jednak śmignęło przez łeb o jakimś Feniksie i popiele... Kopex-kombajn-węgiel-popiół - a może na dnie czai się jakiś diament?
Dnia 2018-06-04 o godz. 12:22 ~elemelek napisał(a): > "Dnia 2018-06-04 o godz. 12:09 ~tadek napisał(a): > a mnie ciekawi ile akcji nowego kopexu ma TDJ, ..." > > Ignorant czy prowokator?
Mnie się wydaje, że jedno i drugie. To nie jest czarna owca, tylko czarno-biała. Życie nie zna pustki. Ktoś musi zapełnić lukę, po zniknieniu zawodowego trolla / rajca, grizli, Slay itd /.
ps Kurs Małej Kopy o 150% niższy od Famu, ale przyznasz, że dyskusje tutaj o 300% ciekawsze, niż tam? Czy nie?
Dnia 2018-06-04 o godz. 13:32 fizol napisał(a): ... wpadł pod ' Belkę ', na drugim jest wolny od Belki ...
Wielu się poirytowało tą daniną; ale taka była potrzeba:) bo socjał zgłaszał zapotrzebowanie. czy Mateusz zniesie, on wszędzie ma nadwyżki ???
... o 300% ciekawsze, niż tam? Czy nie?
Jak nie jak tak. Nawet kopanie rowów byłoby ciekawsze (ale to już było); łopata, cygarko, wiskaczek. i powolutku można pracować znaczy dyskutować przy pracy. ;)