• wikana Autor: ~wujek [37.248.158.*]
    Może tego nie zdołacie usunąć otóż za miesiąc dwa zostaniecie przymusowo wykupieni i nic i nikt wam nie pomoże!!!!!
  • Re: wikana Autor: ~Gallileo [79.185.151.*]
    Ja się oddam takiemu wykupowi z rozkoszą, choćby dziś. Jedynie kwestia ceny. Poza tym w miesiąc, dwa? chyba nie ma szans
    Poza tym nie wiem czy wiesz jakie są warunki takiego przymusowego wykupu? Na chwilę obecną droga do tego baaaardzo daleka
  • Re: wikana Autor: ~wujek [37.248.158.*]
    Ty jednak naprawdę mało wiesz a z rozkoszą to zobaczysz tą rozkosz
    Poza tym mam dla ciebie propozycję. Zmień sobie troszkę nicka i literkę "w' zastą literkami "ch", bo mam wrazenie ze czerpiesz przyjemnosc z wbijanianam szpilek i dogryzaniu obecnym tu na forum akcjonariuszom Wikany, choc czynisz to bardzo nieudolnie wypisujac rozne dyrdymały. Mysle, że wtedy Twoj nick bardziej by odzwierciedlal Twoje zachowanie i usposobienie. Co Ty na to? Ma to sens?
  • Re: wikana Autor: ~literat [51.174.81.*]
    Imponująca zmiana od tego czasu - prawie 1000 procent. Wtedy trzeba było kredyt brać i garściami
  • Re: wikana Autor: ~nowynamastersie [46.174.213.*]
    Dnia 2021-03-02 o godz. 23:53 ~literat napisał(a):
    > Imponująca zmiana od tego czasu - prawie 1000 procent. Wtedy trzeba było kredyt brać i garściami

od jakiego czasu ? taki jesteś mądry bo znasz historię spółki ? okaz mądrość przewidując przyszłość spółki i bierz garściami również mądrość
  • Re: wikana Autor: cmpunk [37.47.52.*]
    Dnia 2018-06-01 o godz. 20:48 ~wujek napisał(a):
    > Może tego nie zdołacie usunąć otóż za miesiąc dwa zostaniecie przymusowo wykupieni i nic i nikt wam nie pomoże!!!!!

O 6 rano do drzwi załomocą.
    Walną na glebę i przejmą rachunki maklerskie przemocą :-D.

• Re: wikana Autor: ~nowynamastersie [46.174.213.*]
    Dnia 2021-03-03 o godz. 09:59 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2018-06-01 o godz. 20:48 ~wujek napisał(a):
    > > Może tego nie zdołacie usunąć otóż za miesiąc dwa zostaniecie przymusowo wykupieni i nic i nikt wam nie pomoże!!!!!
    >
    > O 6 rano do drzwi załomocą.
    > Walną na glebę i przejmą rachunki maklerskie przemocą :-D.
    >

..ujek to wielki ..... musi być
[x]
WIKANA -3,33% 7,25 2026-04-01 10:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.