Dnia 2018-06-01 o godz. 19:30 ~Gallileo napisał(a): > jak mniemam chodzi Ci o mnie? to chcialbym tylko powiedzieć, że to dość absurdalny apel, a w Puławach byłem raz w życiu gdzieś na początku lat 90
Nie nie ,to nie o Ciebie chodzi...Ty nie masz na imię Grześ i nie jesteś z Puław
Dnia 2018-06-01 o godz. 19:38 ~Gallileo napisał(a): > Rzeczywiście nie mam ani na imię Grześ i nie jestem z Puław, kogo zatem masz na myśli? i dlaczego przed nim przestrzegasz?
Wiem,że nie masz tak na imię.Reszta bez komentarza.Jesteś bystry przecież.Moderator usunął wpis,bo mu nerwy puściły.
W sasiednim watku moderator usunal wpis "wujka", ale poza tym ze od czasu cos tam nabazgrze bez sensu to generalnie jest to ktos anonimowy na tym forum
Napiszę ci po raz ostatni kiedyś na tej spółce było od zera do milionera a teraz jest od milionera do zera a usuwać moje posty można nić to nie zmieni śmiechu warte
Dnia 2018-06-01 o godz. 19:57 ~wujek napisał(a): > Napiszę ci po raz ostatni kiedyś na tej spółce było od zera do milionera a teraz jest od milionera do zera a usuwać moje posty można nić to nie zmieni śmiechu warte
Wuju czy jak ci tam,to nie był post do ciebie i nie wiem dlaczego moderator usunął.
Hmmm No to czuję sie trochę skołowany i nie wiem o co i o kogo chodzi... nie chcę drażyc tematu i naciskac skoro nie chcesz, ale moze jak sie powiedzialo A to warto powidziec i B? Ale zrobisz jak zechcesz tak czy inaczej pozdrawiam
Dnia 2018-06-01 o godz. 20:07 ~Gallileo napisał(a): > Hmmm No to czuję sie trochę skołowany i nie wiem o co i o kogo chodzi... nie chcę drażyc tematu i naciskac skoro nie chcesz, ale moze jak sie powiedzialo A to warto powidziec i B? Ale zrobisz jak zechcesz tak czy inaczej pozdrawiam
Naganiał na biztech-NC ,widzę,że powrócił na Wikanę.
dopóki ~Obserwator nie napisał o skasowanym wpisie, sądziłem, że chodzi mu o mnie, ale to i tak nie ma żadnego znaczenia a jeżeli chodziło mu o mnie, to słaba obserwacja co do skasowanego wpisu
Dnia 2018-06-03 o godz. 11:07 ~nowynamastersie napisał(a): > Dnia 2018-06-01 o godz. 22:18 ~Gallileo napisał(a): > > Obawiam sie ze sie mylisz, bo Zaxy tez nie ma na imię Grzegorz > > może się mylę ale ale tu chodziło : > > Przemyśl to Jarosław Kacz...ki > > a > > Grzegorz Sche..na > > polityka , politynka
Nie nie...To "chodzi" o Jarosława z Białegostoku,a Grzegorz jest z Puław czy tam okolic i jest od 11-13 lat na mastersie/wikanie.
Jak się czegoś nie rozumie, nie wie, to warto dopytać, wówczas jest mniej miejsca na wypisywanie głupot. Dostałeś konkretne pytanie od Galilleo, dlaczego ostrzegasz przede mną, spróbuj odpowiedzieć na to pytanie?