• Jest nowy raport Autor: ~Pati [54.38.132.*]
    Udostępnili nowy raport link co o tym myślicie?
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~Bart [31.7.45.*]
    Witajcie.. Wydaję, mi się, że nastąpił przełom, nowy akcjonariat, mniej akcji, i w końcu zysk, duży operacyjny bo prawie 200 tys, tego dawno nie widzieliśmy, myslę, że może to potwierdzić 2 raport, cena wciąż niska, do wartości księgowej. Mam pakiecik akcji i myślę, czy nie dokupić. Kiedyś dawali nawet dywidende :) pewnie wkrótce znów dobije do złotówki :) Nigdy nie wiadomo gdzie jest odpowiedni moment na kupno :)
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~miśuszatek [85.198.195.*]
    Dnia 2018-06-04 o godz. 01:35 ~Bart napisał(a):
    > Witajcie.. Wydaję, mi się, że nastąpił przełom, nowy akcjonariat, mniej akcji, i w końcu zysk, duży operacyjny bo prawie 200 tys, tego dawno nie widzieliśmy, myslę, że może to potwierdzić 2 raport, cena wciąż niska, do wartości księgowej. Mam pakiecik akcji i myślę, czy nie dokupić. Kiedyś dawali nawet dywidende :) pewnie wkrótce znów dobije do złotówki :) Nigdy nie wiadomo gdzie jest odpowiedni moment na kupno :)

Bajki dla małych dzieci. 230 tys przychodu z tytułu bilansów zostało szybciej zafakturowane. Porównaj sobie przychody za IV Q 2017. Stąd zysk. Poczekaj na II kwartał. A Akcjonariat się wykrusza. Wszyscy uciekają z tonącego okrętu. Zobacz na jakim poziomie jest Cash flow. I masz racje. Wydaję Ci się...
  • Re: Jest nowy raport Autor: ~Bart [31.7.45.*]
    OK, dzięki za info :) Chyba czytam jednak raport inaczej :) Ale jeżeli 2 raport będzie miał znów zysk operacyjny to wchodzę w spółkę dalej, oczywiście przy tak niskiej cenie :) Miłego wieczoru...
[x]
TAXNET -2,94% 1,65 2026-05-15 15:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.