Dnia 2018-06-01 o godz. 13:48 ~dani napisał(a): > Liczyłem, że więcej leszczy odpłynie.. :(( Mam nadzieję, że wygonią was w te 2 tygodnie :((
dani, czy to Ty, czy ktoś za Ciebie się podaje bo IP nie do końca mi sie zgadza- robię kopie posta,więc kasujcie - za chwilę znów wkleję:)) dani odezwij się ale nie tu
@xxx a gdzie mam się odezwać :))? Wal na maila :))
A co do mojego posta.. już pisałem to wcześniej, ale powtórzę :)) To był wash trade, ktoś celowo obniżał kurs. Potwierdzenie było w dniu, gdy obroty były około 400k. To był przypadek, że komuś się udało tak wstrzelić z obniżeniem kursu/przesunięciem raportu. Nie wiem kto, ale gdyby poczekał z tym młynem do dziś, dzień po infie.... a tak w zasadzie zerowy spadek na koniec dnia. Tak, gdyby miał info to dziś zrobiłby młyn w dół na 50 gr i tam byśmy siedzili. Zrobił/zrobiliby, bo nie wiadomo:)) Ja jestem za tym, niech rozproszy się towarzystwo i wymieni akcjonariat na twardszy :))
PS powodzenia ze zgłaszaniem sytuacji do KNF, palcem nie ruszą tego tematu, bo jest to praktycznie nie do udowodnienia i pierwszy lepszy radca prawny, zamknąłby im usta :))
dlaczego zaraz knf ???????? każdemu wolno kupić i sprzedać ,,,to jest rynek obrotu papierem ,,,,,,a nie kółko adoracji ,,jak rośnie ok jak spada knf ,,,,,,,,,,,dobrze że spadło trochę dokupiłem ,,,,
Nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwnie :)) Po prostu to z wyprzedzeniem tak, żeby z krzaków nie wyskoczył lalalik i nie śpiewał o zawieszeniach czy innych bzdurach :)) O ironio, ludzie to łykają.. że z powodu KNF-u raport został przesunięty... Niesamowite, ale nie ma też co komentować, im mniej płochliwych tym lepiej :)) Ja dziś liczyłem na niższe poziomy, ale trudno. Mamy jeszcze 2 tygodnie, może ktoś jeszcze zakręci :))
Jesteście na spółce która została wykreowana w celu zagonienia kapitału naiwnych inwestorów w kozi róg... Wasza spółka jest częścią wielkiego planu, Wy też jesteście częścią tego planu. Na kartach historii będziecie identyfikowani jako naciągnięci i poszkodowani. Żal mi Was. Takich cyprów jak ten będzie pełno, będą teraz wyrastać jak grzyby po deszczu.
lalilolek jest częscią jeszcze większego planu rozprzestrzeniania głupoty po świecie :DDDD jak tam, na stopie, widzę, że macie ponad 4 mln straty za zeszły rok, kiedy ogłaszacie upadłość? :D Byłeś już w Rzeszowie pooglądać Wasz zakład produkcyjny? lol
Dnia 2018-06-01 o godz. 21:51 lakiluuk napisał(a): > Jesteście na spółce która została wykreowana w celu zagonienia kapitału naiwnych inwestorów w kozi róg... > Wasza spółka jest częścią wielkiego planu, Wy też jesteście częścią tego planu. Na kartach historii będziecie identyfikowani jako naciągnięci i poszkodowani. Żal mi Was. Takich cyprów jak ten będzie pełno, będą teraz wyrastać jak grzyby po deszczu.
Te "cypry" to podmiot wskazany przez AEK Ukraina. Nie znam się na tamtejszym prawie, jednak myślę, że to kwestie podatkowe normalna sprawa. Skoro kupili za gotówkę po 1,2zł potem jeszcze zwiększyli pakiet po 1,5 to z pewnością nie po to żeby stracić :))
laki pomyśl nad psychologiem. bo zauważyłem im większy poziom frustracji tym bardziej zaczynasz odpływać :)) Zostań świadomy z nami :))
No właśnie kupiliza gotówkę po 1.20zł i teraz będą sprzedawać po tak niskiej cenie?Co za leszcze tu siedzą i wypisują bzdury na tym forum to głowa mała.
Jeśli ktoś nie widzi co tutaj się dzieje tzn ze mało widział
Audytor dopatrzył się nieprawidłowości zysk jest nie ma podatku i nawet nie ma kwoty w rezerwach to świadczy o tym ze manipulują wynikami przewalajac pieniądze przez swoje spółki z grupy i daje głowę ze audytor dopatrzył się ze powinni konsolidowac wyniki a wtedy nie byloby juz tak kolorowo ....
Pewnie te premie o których piszą wypłaci im spółka z grupy :-) :-)
cytat Nowy termin przekazania do publicznej informacji raportu rocznego wraz z Opinią Biegłego Rewidenta to 15 czerwca 2018 r. Zmiana terminu publikacji raportu wynikneła z nieprzewidywalnego zdarzenia losowego.
i po co teorie spiskowe ?????????????? może ktoś się rozchorował
Dnia 2018-06-03 o godz. 17:19 ~Raport napisał(a): > Jeśli ktoś nie widzi co tutaj się dzieje tzn ze mało widział > > > > Audytor dopatrzył się nieprawidłowości zysk jest nie ma podatku i nawet nie ma kwoty w rezerwach to świadczy o tym ze manipulują wynikami przewalajac pieniądze przez swoje spółki z grupy i daje głowę ze audytor dopatrzył się ze powinni konsolidowac wyniki a wtedy nie byloby juz tak kolorowo .... > > > > Pewnie te premie o których piszą wypłaci im spółka z grupy :-) :-)
Z pewnością :)) Podobno ludzie z KPMG badali i niestety wszystko wyszło. Pół transportu szło z nalepką TAX FREE, drugie pół wysyłane było jako pomoc humanitarna przez Donbas. Próbują teraz przekonać EY, że wszystko jest zgodnie z prawem. Nie byłoby problemu, ale biegły z poprzedniego roku został już skazany i stąd całe zamieszanie. Tak było. Plotki chodzą, że teraz towar pod sklepem Alei Samochodowej pakują w kartony z napisem FREE GITS. Część premii jest wypłacana jako najprościej rzecz mówiąc towar.. i tu też jest problem. Towaru przecież nie ma, wszystko tylko na fakturach. Nie potrafią policzyć czegoś czego nie ma i mamy poślizg 2 tygodnie..
Pani Prezes jest starszą osobą, więc problemy zdrowotne? Problem ze strony biegłego? Jeżeli byłby wałek to wyszedłby już rok temu przy audycie. Jeżeli dopiero teraz byłoby coś nie tak, to albo byłby komunikat z KNF- nic takiego nie było albo gdzie tu sens? Co by im dało przesunięcie raportu o 2tygodnie. Nic. Powodem rzekomo jest zdarzenie losowe, jest też opcja że to wymówka. Zrobili błąd w raporcie- co dobrze o tym wiemy, zawsze jakieś błędy mają :)) I biegły nakazał poprawkę stąd też rozsądny termin, 2 tygodnie. Gdyby coś było poważnie nie tak KNF zawiesiłby notowania do czasu wyjaśnienia, bo biegły przekazałby im informacje.
Tak jak biegły przekazał informacje do knf o ciekawostce w raporcie GB... nie chce nikogo straszyć ale sytuacja biorąc pod uwagę dotychczasowe informacje jest absurdalna...a absurdy są podejrzane.
Dnia 2018-06-05 o godz. 01:18 ~dracos napisał(a): > Tak jak biegły przekazał informacje do knf o ciekawostce w raporcie GB... nie chce nikogo straszyć ale sytuacja biorąc pod uwagę dotychczasowe informacje jest absurdalna...a absurdy są podejrzane.
no to aleja zawieszona od dzis za brak raportu ;))))