JAK TRAFILI....BO TAK PISZA W NISZE...TO SPRZADAZ AGR. PRĄDOTWÓRCZYCH MOZE BYC SUKCESEM ....CO SADZICIE OSTATNI KOMUNIKAT Z MARCA POZDR DLA WIERZĄCYCH W FIRMĘ LEO..
Dnia 2018-06-01 o godz. 10:49 ~JS napisał(a): > fajnie ze sie dzielicie swoimi madrosciami, tymi samymi w kolko co 15 minut, szkoda ze nie piszecie juz madrosci o Govenie.
a co tam na govenie sie dzieje bo ja nie posiadam;)))widze kolejny naiwniak 7tys do ubrania po 50gr czeka;)))
Dnia 2018-06-01 o godz. 10:56 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-06-01 o godz. 10:49 ~JS napisał(a): > > fajnie ze sie dzielicie swoimi madrosciami, tymi samymi w kolko co 15 minut, szkoda ze nie piszecie juz madrosci o Govenie. > > a co tam na govenie sie dzieje bo ja nie posiadam;)))widze kolejny naiwniak 7tys do ubrania po 50gr czeka;)))
Dnia 2018-06-01 o godz. 10:53 ~mysz napisał(a): > Dnia 2018-06-01 o godz. 10:35 ~mieszkolodz napisał(a): > > Bolek pisze same mądre rzeczy . A Wy ? Kiełbie we łbie . > > jak tam krezusik?:),buhahahaha
nastepny mnie pyta o krezusa podalem na innym watku term wsp i opory no ale trzeba poszukac krezus a nie buhac na forum
skoro ini maga nadawac to samo w kolko jak katarynka to i ja tez moge. To slabo ze pan nie ma GOVENY, jak pan twierdzi. Czyli innych panstwo namawiacie a sami nie kupujecie. Nieladnie, ktos moze uznac was za NAGANICZY.
Dnia 2018-06-01 o godz. 11:28 ~JS napisał(a): > skoro ini maga nadawac to samo w kolko jak katarynka to i ja tez moge. To slabo ze pan nie ma GOVENY, jak pan twierdzi. Czyli innych panstwo namawiacie a sami nie kupujecie. Nieladnie, ktos moze uznac was za NAGANICZY.
poprosze o linka w takim razie gdzie ja naganialem na govene czekam
Dnia 2018-06-01 o godz. 11:37 ~JS napisał(a): > To prosze czekac dalej. Walicie z KOLEGAMI x watkow i postow azsmiecajac cale formum tym samym to prosze sobie teraz samemu z KOLEGAMI to wertowac.
widzisz kolego oszukujesz poprosze o link na govenie gdzie ja naganialem na kupno ,jak podniosles temat JS to poprosze link
Dnia 2018-06-01 o godz. 11:06 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-06-01 o godz. 10:53 ~mysz napisał(a): > > Dnia 2018-06-01 o godz. 10:35 ~mieszkolodz napisał(a): > > > Bolek pisze same mądre rzeczy . A Wy ? Kiełbie we łbie . > > > > jak tam krezusik?:),buhahahaha > > nastepny mnie pyta o krezusa podalem na innym watku term wsp i opory no ale trzeba poszukac krezus a nie buhac na forum
smieszy mnie ta spolka(termo) i wszystkie te bananowe wehikuły:)