info trigona pod koniec sesji wyniki super po, getback zdechł będzie można zagospodarować jego portwele po taniości , lecimy do góry!!!!, dla kruka też starczy , mam go też
I gdzie ten gość co tu na spadki wulgarnie naganial a potem się chwalił jak to po 8 zł oddał? I drugi specjalista, który się ze mnie śmiał, że 100% zysku nie skasowalem. Liczę na 200 % za moją cierpliwość. :)
Zwróć uwagę, że sytuacja na szerokim rynku jest trudna. I jak tam nie wyhamuja spadki, to trudno będzie rosnąć wbrew rynkowi. Liczę jednak, że tam się sytuacja uspokoi. A tu na to, że Trigon odebrał spora podaż i będzie można spokojnie rosnąć bez konieczności odbierania sporej podaży. Jak by ciągle ktoś dokładal, to trudno o wzrosty. Teraz cel to 10, 75. A potem nowe szczyty!
Dedalus mówisz o mnie? Domyślam się ze tak:) Wiec odpowiem Ci. Nie naganiałem na spadki, pisałem to co chyba wiekszość czuła ze spółki windykacyjne są w niełasce. Czułem ze szykuje sie wieksza korekta i uciekłem. Nie po 8 zł tylko ze średnia 8.5 a to jest różnica:) Zaczynałem sprzedawać powyżej 9. Znalazłem okazje zainwestować ta kase gdzie indziej wiec nie chciałem czekac aż tu odbije i nie żałuje. Kupiłem akcje PLW po 86 w lutym a gdzie był kurs jeszcze pare dni temu to możecie zobaczyc. Ale ze byłem chciwy i nie zrealizowałem jak miałem ponad 100% zysku to zrealizowałem 50%. Tak wiec moge odkupić teraz VIn 30% akcji wiecej po 10 zł (gdybym był jasnowidzem mógł bym odkupic 2 razy tyle co miałem po 8.5 w połowie maja) To jest giełda. Pisałem ze widze wsparcie na akcjach Vin na poziomie 6.5 i trafiłem w punkt, pomyliłem sie chyba o 2 grosze. Zawsze wiedziałem ze ta spółka ma potencjał. Nawet jak wysłałem kiedys emaila z zapytaniami do spółki i wrazie czego podałem swoj nr tel to zdziwiłem sie jak z rana osobiście prezes Kulesza do mnie zadzwinił. To świadczyło dobrze o podejściu do akcjonariusza. Gdybym był trolem i naganiał na spadki to nie takie rzeczy ludzie wtedy wypisują. Wyszło ze miałem racje a kurs nie spadł dlatego ze taki leszcz jak ja cos tam dwa albo 3 razy napisał:). Biore pod uwage odkupienie Vin ale mam tez inne perełki na oku. Pozdro!
Nie Ciebie miałem na myśli. Pisałem o takim jednym gościu, który w wulgarny sposób naganiał na spadki a potem, jak pisał, kupował po 7 i sprzedawał po 8. Ty pisałeś normalnie o tym, co widziałeś na wykresie.