Dnia 2018-05-30 o godz. 07:21 ~radzio napisał(a): > i moim zdaniem zagraja inaczej niz zawsze. Wczesniej przed raportem gora byla i po nim dolowanie. Reraz przed dolowanie a po nim gora. Zobaczymy. Pzdr
nie ma co patrzec trend jest spadkowy z podbitkami 86 teraz opor wsp 77-67 i tyle
Jakie at. Snicie chyba. Widzieliście co się dzieje. Albo im coś się zacielo albo specjalnie pokazali że automat jest ustawiony. Tu jest gra pod technikę a nie technika.
Bądźcie poważni
Druga sprawa to uważam że gdyby zdjąć zlecenia z automatu to arkusz byłby pusty. Akcji jest już bardzo mało. Oni to wiedza ze juz więcej zwyczajnie nie wycisna
Dla mnie celowo to ktoś dobija i zaniża. Obroty prawie 400k.. poważnie ktoś wierzy w ulicę :))? Niech działają, niech łamią psychologiczne bariery nawet i na 50gr :)) Ja mam czas poczekam, im więcej zbiorą tym wyżej poleci :))
Dnia 2018-05-30 o godz. 09:36 ~dani napisał(a): > Dla mnie celowo to ktoś dobija i zaniża. Obroty prawie 400k.. poważnie ktoś wierzy w ulicę :))? Niech działają, niech łamią psychologiczne bariery nawet i na 50gr :)) Ja mam czas poczekam, im więcej zbiorą tym wyżej poleci :))
gorszej glupoty to dawno nie czytalem niz twoj post dani
fajnie się podaje co nastąpi ze scenariuszu który napisaliście dla ALS. Nie jesteś zwykłym leszczem udającym fachowca od wsparć i oporów. zadanie wykonaliście o którym już olek we wrześniu pisał ze na 0,7 kurs spadnie. Nie było zadnych podstaw zeby kurs się cofnął. dobrze wiemy ze tutaj powinno być już dawno 2 zł z przodu
ewidentnie rysują AT zatem albo zwalą bardziej do kolejnego wsparcia albo odbije po raporcie w kierunku 2zł tylko że sam raport raczej nie wywoła aż tak dużego ruchu bo wyniki są znane może coś szykują? może jakieś złe info, bardzo złe info?
aha wczoraj było wyraźnie widać manipulację kiedy poszło pod 1.10 i nagle zwaliło się na 0.90 chyba że ktoś duży wyszedł ale w takiej sytuacji raczej spodziewałbym się gry na wzrost po raporcie i dopiero zrzutu
Dnia 2018-05-30 o godz. 09:36 ~dani napisał(a): > Dla mnie celowo to ktoś dobija i zaniża. Obroty prawie 400k.. poważnie ktoś wierzy w ulicę :))? Niech działają, niech łamią psychologiczne bariery nawet i na 50gr :)) Ja mam czas poczekam, im więcej zbiorą tym wyżej poleci :))
pierwszy raz slysze zeby inwestor sie cieszyl ze kurs spada nie wziasc zysku przy 1,60-70 i cieszyc sie ze 67gr i w trendzie spadkowym z podbitkami normalnie jestes wirtuoz gieldowy dani ,a jak juz nie wiesz co napisac to piszesz takie brednie o psychologi itd,slaba ta twoja psychologia skoro nie wzieles zyskow po 1,60-70 i odkupic taniej 67 na dzis dolek