• Dzisiaj raport... Autor: ~radzio [78.131.197.*]
    i moim zdaniem zagraja inaczej niz zawsze. Wczesniej przed raportem gora byla i po nim dolowanie. Reraz przed dolowanie a po nim gora. Zobaczymy. Pzdr
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~bolek [5.184.5.*]
    Dnia 2018-05-30 o godz. 07:21 ~radzio napisał(a):
    > i moim zdaniem zagraja inaczej niz zawsze. Wczesniej przed raportem gora byla i po nim dolowanie. Reraz przed dolowanie a po nim gora. Zobaczymy. Pzdr

nie ma co patrzec trend jest spadkowy z podbitkami 86 teraz opor wsp 77-67 i tyle
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Ja się nie nastawiam na wzrosty dzisiaj.
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~dani [94.254.191.*]
    niechętnie, ale bolek może mieć racje i zamek poniżej 80gr dziś.. tyle, że z innej perspektywy to widzę. Tak jak i przyszłość :))
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~mart [5.172.233.*]
    no własnie jednak technika! miałem się ustawić po 0.76-0.80 ale pomyślałem że jednak już na tyle nie spadnie
    a tu proszę!
    AT działa
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    Jakie at. Snicie chyba. Widzieliście co się dzieje. Albo im coś się zacielo albo specjalnie pokazali że automat jest ustawiony. Tu jest gra pod technikę a nie technika.
    Bądźcie poważni
    jeśli jest gra pod technike to tym bardziej warto się kierować AT
    pięknie zeszli do wsparcia i teraz albo 2zł albo .. kanał
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    jaki spadkowy trend?

kanał jest jeden - wzrostowy
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    Druga sprawa to uważam że gdyby zdjąć zlecenia z automatu to arkusz byłby pusty. Akcji jest już bardzo mało. Oni to wiedza ze juz więcej zwyczajnie nie wycisna
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~dani [94.254.190.*]
    Dla mnie celowo to ktoś dobija i zaniża. Obroty prawie 400k.. poważnie ktoś wierzy w ulicę :))? Niech działają, niech łamią psychologiczne bariery nawet i na 50gr :)) Ja mam czas poczekam, im więcej zbiorą tym wyżej poleci :))
    Dnia 2018-05-30 o godz. 09:36 ~dani napisał(a):
    > Dla mnie celowo to ktoś dobija i zaniża. Obroty prawie 400k.. poważnie ktoś wierzy w ulicę :))? Niech działają, niech łamią psychologiczne bariery nawet i na 50gr :)) Ja mam czas poczekam, im więcej zbiorą tym wyżej poleci :))

gorszej glupoty to dawno nie czytalem niz twoj post dani
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~dani [94.254.190.*]
    Cofnij się do swojej niedawnej wypowiedzi, że Aleja ma złe wskaźniki XD
    Dnia 2018-05-30 o godz. 10:06 ~dani napisał(a):
    > Cofnij się do swojej niedawnej wypowiedzi, że Aleja ma złe wskaźniki XD

tak zdodnie z AT 67 zrzucik do wsp i podbitka 76 i zgodnie ze wskaznikami ktore sa wysoko wszystko sie zgadza podalem rano 67 wsp i prosze
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    te zlecenia o 9 po 15 szt. :D
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~glut [195.72.148.*]
    fajnie się podaje co nastąpi ze scenariuszu który napisaliście dla ALS. Nie jesteś zwykłym leszczem udającym fachowca od wsparć i oporów. zadanie wykonaliście o którym już olek we wrześniu pisał ze na 0,7 kurs spadnie. Nie było zadnych podstaw zeby kurs się cofnął. dobrze wiemy ze tutaj powinno być już dawno 2 zł z przodu
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~Rodryg [5.184.196.*]
    I co dalej panowie?
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~george [77.255.207.*]
    Normalnie raport roczny powinien być sumą raportów kwartalnych które są znane . Czy tu czekają nas jakieś nieprzyjemne niespodzianki ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.72.148.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    ewidentnie rysują AT zatem albo zwalą bardziej do kolejnego wsparcia albo odbije po raporcie w kierunku 2zł
    tylko że sam raport raczej nie wywoła aż tak dużego ruchu bo wyniki są znane
    może coś szykują?
    może jakieś złe info, bardzo złe info?
    aha wczoraj było wyraźnie widać manipulację kiedy poszło pod 1.10 i nagle zwaliło się na 0.90
    chyba że ktoś duży wyszedł ale w takiej sytuacji raczej spodziewałbym się gry na wzrost po raporcie i dopiero zrzutu
  • Re: Dzisiaj raport... Autor: ~glut [195.72.148.*]
    jak się wychodzi z akcji to się nagania pod wzrosty a nie na spadek. to jest chore.
    Dnia 2018-05-30 o godz. 09:36 ~dani napisał(a):
    > Dla mnie celowo to ktoś dobija i zaniża. Obroty prawie 400k.. poważnie ktoś wierzy w ulicę :))? Niech działają, niech łamią psychologiczne bariery nawet i na 50gr :)) Ja mam czas poczekam, im więcej zbiorą tym wyżej poleci :))

pierwszy raz slysze zeby inwestor sie cieszyl ze kurs spada nie wziasc zysku przy 1,60-70 i cieszyc sie ze 67gr i w trendzie spadkowym z podbitkami normalnie jestes wirtuoz gieldowy dani ,a jak juz nie wiesz co napisac to piszesz takie brednie o psychologi itd,slaba ta twoja psychologia skoro nie wzieles zyskow po 1,60-70 i odkupic taniej 67 na dzis dolek
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.72.148.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.5.*]
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.