Myślę że długo. Wszyscy łącznie z prezesem oposcili te spółkę. Zaden raport sie już nie pojawi poniewaz nie ma go kto sporządzić. Phantomsix tez wisi w googleplay i nie zapowiada sie żeby gra została oficjalnie wydana. Wegetacja trwa i bedzie trwała aż spolke wyrzucą z obrotu. Tak to widze....
Taki GetBack właśnie przełożył termin publikacji raportu za 1. kw. 2018 r. z końca maja na koniec czerwca. Natomiast terminu raportu za r. 2017 nie dotrzymał już po raz 4. i nawet nie raczyli podać kolejnego terminu.
Luz a miałeś przeciez tu siedzieć krótko, tak mówiłeś w 4kw przy emisji serii G. Śmiałeś sie że nie warto kupować G bo nie dopuszczą a sam zostałeś z papierem? Na co liczyłeś?
Dnia 2018-05-30 o godz. 12:12 ~Luz napisał(a): > Na gry. > > Nie widział pan może > > PhantomSixa, doktorze? > > Ja tu zostałem tylko z symbolicznym pakietem. > > Przed serią G chyba słusznie ostrzegałem?
z symbolicznym pakietem? ściemniasz jako jeden z nielicznych siedziałeś do końca i nie mówiłeś że sprzedaleś. ty i ada wciąż wierzyliscie.
Wracając do GetBacku: wczoraj po 23.00 jednak podali informacje: o stratach i o tym, że jak tylko poznają termin publikacji raportu to go podadzą - tzn. termin, nie raport.
Mają gest (rozmach :)).