• Ile można. ... Autor: ~Jubiler [89.68.35.*]
    Po co i w jakim celu.... życie tak krotkie a tutaj już dwa lata tak mielą. ... ze im czasu nie żal. ... chyba ze nikt tu nie mieli ....i .... tracimy czas.... pozdro
  • Re: Ile można. ... Autor: ~JerbaMatoł [77.112.90.*]
    Jak im nie zależy to niech zejdą na 7-8 gr ja mam na innych spółkach prawie 340 tyś zł i chętnie na szybko sprzedam i kupię za wszystko. Jeszcze ze trzech takich jak ja i gonimy całe te leniwe i ospałe towarzystwo i pokażemy im jak się zarządza spółką.
    Zanim ogłoszą kolejną emisję niech najpierw rozliczą się z poprzedniej.
  • Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: wemus [188.146.163.*]
    Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Ja teraz siedzę w GENRG mam po 13gr tam niebawem będzie po 30-40gr
  • Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: ~Olo [83.26.170.*]
    Skoro wszyscy licza na zjazd na 7-8 groszy to go pewnie nie będzie. Co do przejęcia spółki to problem jest taki, że nigdy by nam nie oddali akcji, mają poparkowane na słupy i ciężko byłoby skupić pakiet powiedzmy 50%.

• Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: pajda757 [5.184.26.*]
    Dnia 2018-05-28 o godz. 07:58 ~Olo napisał(a):
    > Skoro wszyscy licza na zjazd na 7-8 groszy to go pewnie nie będzie. Co do przejęcia spółki to problem jest taki, że nigdy by nam nie oddali akcji, mają poparkowane na słupy i ciężko byłoby skupić pakiet powiedzmy 50%.
    >

Też tak uważam. Co prawda nie dysponuję takim kapitałem jak JerbaMatoł ale gdyby zjechało na 8 gr to kupuję z automatu 700k akcji, co dało by mi z obecnym pakietem lekko ponad 4%.
    Ja swój pakiet mam jeszcze z grudnia 2016. Brałęm po 5 gr, dokupiłem jeszcze w międzyczasie po 9-10 gr (niewiele tego było ale ziarnko do ziarnka i coraz większa miarka). Tyle poczekałem to poczekam tyle ile będzie trzeba. Jeść nie woła. Wiadomo że lepiej dla wszystkich było by teraz ten papier spieniężyć ale to nie ode mnie zależy tylko od tych na górze co karty rozdają i kierują tą krypą. Trzeba czekać nie ma wyjścia.
  • Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: ~Olo [83.26.170.*]
    To jak widze ze Was troche panowie jest z tymi pakietami większymi to może jest odpowiedź na pytanie dlaczego gruby nie startuje i czeka aż się wysypiecie :) bo oprócz sztucznego handlu przez automaty robionego tutaj nic się nie dzieje, każdy na swoich pozycjach zakopani. Gruby moim zdaniem nie zejdzie nizej bo boi się, że ktoś towaru by mu podebrał i tak sobie w klinczu siedzimy do czasu az cos się nie zadzeieje :) wytrwałości wszystkim życze

• Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: pajda757 [5.184.25.*]
    Ja już wspomniałem tutaj kilkakrornie że czekam z pakietem już 1,5 roku to poczekam i drugie tyle a może i dłużej. Mam pracę i co do gara wrzucić a papier niech czeka, tym bardziej że kupiłem te akcje z zysku sprzedając inne. Można powiedzieć że pakiet swój mam za darmo. Poczekam ile będzie trzeba jestem mistrzem cierpliwości.
  • Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: ~Wolf [188.146.224.*]
    I tak trzymac. ..obserwuj Qumaka z boku..bo klocki sie zaczynaja ukladac..bedzie fuzja z euvickiem...tez teraz w czerwcu bedzie walne
    Pajda jak cos odezwij sie na meila
    wolf346@wp.pl
  • Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: pajda757 [37.47.13.*]
    Dnia 2018-05-28 o godz. 13:18 ~Wolf napisał(a):
    > Pajda jak cos odezwij sie na meila
    > > wolf346@wp.pl

Wolf jutro napiszę bo dzisiaj padnięty jestem
    Mozna do bulu...by jak juz obiora droge na polnoc isc bez zbednego balastu...ktos sobie zakozyl ze pojda bokiem .zejda do nominalu....a ludzie oddadza. .wymeczenie czasem..a stalo sie odwrotnie ..zostalo paru twardzieli..ktorzy zamiast sprzedawac korystali z sytuacji i kupowali..widzac ze akcje poszly na slupy ..mysle ze po walnym ruszymy..a kurs no coz...idzie jak po linijce.idzie jak sternik zakozyl..i batony na 0.18 co by srednia nie uciekla..mario myslal ze jest taki madry a tu zong...
  • Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    nie na 7-8 ale na 6

• Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: ~Xawery [89.182.64.*]
    kto da niżej - dlaczego nie 0.05
  • Re: Na Present24 widzę zjazd na 7-8gr Autor: ~Xawery [89.182.64.*]
    brak chętnych do wywalenia po tak niskiej cenie, to kto wywala - zostaje sternik od tych grubych słupów
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-05-08 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.