• Ciekawe ilu nas jest Autor: ~Eskimos [188.146.39.*]
    ...na forum poniżej 10 plus dwa razy tyle poza forum?
    Jak dla mnie super.nie ma przepychanek.
    No i nie gramy przeciwko sobie.
  • Re: Ciekawe ilu nas jest Autor: ~arek [188.146.102.*]
    piszemy we trzech w zasadzie. ...parę osób nas obserwuje bo odezwali się na @.....na Walne zarejestrowanych jest 5 akcjonariuszy oprócz Zarządu. ...nie muszą być z Bankiera ...zobaczymy
  • Re: Ciekawe ilu nas jest Autor: ~arek [188.146.102.*]
    dwa Amury/ od nas/. ..jednek karpik i dwa karasie ....w sumie szkoda że nie jedziesz. ...
  • Re: Ciekawe ilu nas jest Autor: ~Eskimos [188.146.39.*]
    Za małe mam zaangażowanie.
    Ale dzięki.
    Pozytywne, że tutaj nie ma nikogo zainteresowanego wywaleniem akcji, na innych walorach dzieją się aktualnie cuda.
    Energetyki kładą się trupem jak łan zboża.
  • Re: Ciekawe ilu nas jest Autor: ~arek [188.146.134.*]
    na Walne moje się zapisać osoba nawet z 1szt. ...jeszcze byś się zdziwił bo byłbyś w karasiach. ..i wcale nie najmniejszy. ...dziś mogę to napisać bo lista na 3dni robocze jest ogólnie dostępna w siedzibie firmy. ...każdy może się zapoznać. ...bo to spółka publiczna. ..żadna tajemnica .....a wracając do tematu. .....to chyba wariat by tylko tu sprzedawał. ..albo desperat
  • Re: Ciekawe ilu nas jest Autor: ~xx [78.11.187.*]
    Dziękuję Arku i Krzysiu:)
  • Re: Ciekawe ilu nas jest Autor: ~arek [188.146.36.*]
    o proszę. ...dziękujemy i my. ...w naszej firmie nie ma wirtualnej księgowości. ....p.Głowacki. p.Szymańska. ...są otwarci jak widzicie. ...jest zysk jest kasa. ...krótki prosty przekaz
  • Re: Ciekawe ilu nas jest Autor: ~arek [188.146.161.*]
    historię zostawmy historykom. ....żyjemy tym co jest. ...czerpmy wszyscy z tego korzyści. ....a bankruci niech grają na bankrutach. ....wszystko przed nami. ....
  • Re: Ciekawe ilu nas jest Autor: ~Eskimos [31.146.68.*]
    75 groszy dywidendy.
    Ale turbo!!!
    10% wartosci akcji, gdyby na kgh wypłacili 9 zlotych to by sie tam posr.li.
[x]
DGA -2,24% 26,20 2025-11-07 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.