piszemy we trzech w zasadzie. ...parę osób nas obserwuje bo odezwali się na @.....na Walne zarejestrowanych jest 5 akcjonariuszy oprócz Zarządu. ...nie muszą być z Bankiera ...zobaczymy
Za małe mam zaangażowanie.
Ale dzięki.
Pozytywne, że tutaj nie ma nikogo zainteresowanego wywaleniem akcji, na innych walorach dzieją się aktualnie cuda.
Energetyki kładą się trupem jak łan zboża.
na Walne moje się zapisać osoba nawet z 1szt. ...jeszcze byś się zdziwił bo byłbyś w karasiach. ..i wcale nie najmniejszy. ...dziś mogę to napisać bo lista na 3dni robocze jest ogólnie dostępna w siedzibie firmy. ...każdy może się zapoznać. ...bo to spółka publiczna. ..żadna tajemnica .....a wracając do tematu. .....to chyba wariat by tylko tu sprzedawał. ..albo desperat
o proszę. ...dziękujemy i my. ...w naszej firmie nie ma wirtualnej księgowości. ....p.Głowacki. p.Szymańska. ...są otwarci jak widzicie. ...jest zysk jest kasa. ...krótki prosty przekaz
historię zostawmy historykom. ....żyjemy tym co jest. ...czerpmy wszyscy z tego korzyści. ....a bankruci niech grają na bankrutach. ....wszystko przed nami. ....