• Dzień bez spamu.. Autor: ~Mikołaj [37.47.104.*]
    Dniem straconym:)
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~mcsielu [83.5.33.*]
    Zastanawiam się, czy to właśnie zmiana autoryzowanego doradcy spowodowała tak drastyczną zmianę polityki informacyjnej spółki. Doradca doradził im, żeby siedzieli cicho ??? Co z umową z ogrodnikiem ? Spotkaniem z ABB ? Odbyło się w ogóle, czy wręcz przeciwnie. A co z umowami na 100 mln euro ??? Szkoda, że nie mają obowiązku prawnego odpowiadać na pytania,tak jak instytucje - na podstawie ustawy o dostępie do informacji publicznej. Szkoda, że nie są konsekwentni w komunikacji z akcjonariuszami. Przed tzw. "konwersją", skrzynki mailowe niektórych były podobno zasypywane informacjami ze spółki, co więcej, prezes wystąpił nawet na forum z angielskim tekstem tłumaczącym zalety tejże "konwersji". Obecnie kicha i wakacje za pasem. We Włoszech - dla niektórych ?

Ps. Po wczorajszym info, chyba można liczyć na raport roczny w terminie ? Tylko, co on zmieni w ogólnym obrazie spółki ? Cóż, nowy dzień, nowa nadzieja... A nadzieja matką....
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~mieszkolodz [77.114.53.*]
    Wiesz co ?
    Kiedyś chciałem zobaczyć jak wygląda Microsystemfuel srl
    i gugle pokazują środek skrzyżowania . Po jednej stronie SEX SHOP a po drugiej wymiana opon .
    Znalazłeś coś innego ?
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~src [46.134.3.*]
    Założyłem tu wątek w tej sprawie. Odszukaj. Na stronie ich włoski partner miał adres który po wbiciu w Google pokazało inna firmę. "Przypadkowo" jest to poweroilsystem.com . Można wejść na ich stronę i zapoznać się z ich działalnością.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.114.53.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~Ręce_opadają [91.207.200.*]
    Jak pewnie wszyscy tutaj, chciałbym wiedzieć co się aktualnie dzieje w spółce. Paradoksalnie jednak, jeśli mają teraz poważnego doradcę, który wyjaśnił im co się nadaje do ESPI, a co nie, to tylko lepiej dla akcjonariatu. Wolę zobaczyć konkretne info o podpisanej konkretnej umowie na konkretną kasę za miesiąc niż co drugi dzień jakieś opowiastki w stylu: "spółka się zastanawia nad..." "spółka dostała propozycję od....i nie wie co z nią zrobić...", "byliśmy w słonecznej Italii....ale padało...", "koledzy z zaprzyjaźnionej firmy mają fajne patenty i jeżdżą z nimi na fajne konferencje link tu:...." itp.

Pozdrawiam
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Pisali o spotkaniu z abb to ich obowiązkiem powinno być napisanie co z tego wyszło pozytywnego czy negatywnego
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~bolek [37.47.237.*]
    Dnia 2018-05-25 o godz. 14:27 ~Lolo napisał(a):
    > Pisali o spotkaniu z abb to ich obowiązkiem powinno być napisanie co z tego wyszło pozytywnego czy negatywnego

a mieli spotkanie czy tylko tak sobie pisali:))))
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~Inwestor [37.47.133.*]
    Pytałem ABB napisałem do nich ale odpisali że nie mogą udzielać takich informacji. Jakby nie mieli spotkania napisali by jasno że nie bylo. Będą konkrety jak się już dagadaja s to trwa wszystko zawsze. Narazie to tylko konferencja była. Niedługo posypią się pierwsze umomy jeszcze odrobinkę cierpliwości chyba że nie chcecie zarobić to wywalcie akcje i po kłopocie :)
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~mysz [193.200.47.*]
    Dnia 2018-05-25 o godz. 15:58 ~Inwestor napisał(a):
    > Pytałem ABB napisałem do nich ale odpisali że nie mogą udzielać takich informacji. Jakby nie mieli spotkania napisali by jasno że nie bylo. Będą konkrety jak się już dagadaja s to trwa wszystko zawsze. Narazie to tylko konferencja była. Niedługo posypią się pierwsze umomy jeszcze odrobinkę cierpliwości chyba że nie chcecie zarobić to wywalcie akcje i po kłopocie :)

tylko komu?:))
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~Inwestor [37.47.133.*]
    Mi po 10gr wezmę spora ilość im taniej tym lepiej i tak czekam na 100zeta nawet jakby to miało potrwać kilka lat bo warto będzie ogromny zysk tu prędzej czy później.
  • Re: Dzień bez spamu.. Autor: ~mysz [193.200.47.*]
    Dnia 2018-05-25 o godz. 17:18 ~Inwestor napisał(a):
    > Mi po 10gr wezmę spora ilość im taniej tym lepiej i tak czekam na 100zeta nawet jakby to miało potrwać kilka lat bo warto będzie ogromny zysk tu prędzej czy później.

bez komentarza-juz za kilka lat 100 zł :))
[x]
COREY 6,06% 0,21 2026-04-29 15:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.