Zastanawiam się, czy to właśnie zmiana autoryzowanego doradcy spowodowała tak drastyczną zmianę polityki informacyjnej spółki. Doradca doradził im, żeby siedzieli cicho ??? Co z umową z ogrodnikiem ? Spotkaniem z ABB ? Odbyło się w ogóle, czy wręcz przeciwnie. A co z umowami na 100 mln euro ??? Szkoda, że nie mają obowiązku prawnego odpowiadać na pytania,tak jak instytucje - na podstawie ustawy o dostępie do informacji publicznej. Szkoda, że nie są konsekwentni w komunikacji z akcjonariuszami. Przed tzw. "konwersją", skrzynki mailowe niektórych były podobno zasypywane informacjami ze spółki, co więcej, prezes wystąpił nawet na forum z angielskim tekstem tłumaczącym zalety tejże "konwersji". Obecnie kicha i wakacje za pasem. We Włoszech - dla niektórych ?
Ps. Po wczorajszym info, chyba można liczyć na raport roczny w terminie ? Tylko, co on zmieni w ogólnym obrazie spółki ? Cóż, nowy dzień, nowa nadzieja... A nadzieja matką....
Wiesz co ? Kiedyś chciałem zobaczyć jak wygląda Microsystemfuel srl i gugle pokazują środek skrzyżowania . Po jednej stronie SEX SHOP a po drugiej wymiana opon . Znalazłeś coś innego ?
Założyłem tu wątek w tej sprawie. Odszukaj. Na stronie ich włoski partner miał adres który po wbiciu w Google pokazało inna firmę. "Przypadkowo" jest to poweroilsystem.com . Można wejść na ich stronę i zapoznać się z ich działalnością.
Jak pewnie wszyscy tutaj, chciałbym wiedzieć co się aktualnie dzieje w spółce. Paradoksalnie jednak, jeśli mają teraz poważnego doradcę, który wyjaśnił im co się nadaje do ESPI, a co nie, to tylko lepiej dla akcjonariatu. Wolę zobaczyć konkretne info o podpisanej konkretnej umowie na konkretną kasę za miesiąc niż co drugi dzień jakieś opowiastki w stylu: "spółka się zastanawia nad..." "spółka dostała propozycję od....i nie wie co z nią zrobić...", "byliśmy w słonecznej Italii....ale padało...", "koledzy z zaprzyjaźnionej firmy mają fajne patenty i jeżdżą z nimi na fajne konferencje link tu:...." itp.
Dnia 2018-05-25 o godz. 14:27 ~Lolo napisał(a): > Pisali o spotkaniu z abb to ich obowiązkiem powinno być napisanie co z tego wyszło pozytywnego czy negatywnego
Pytałem ABB napisałem do nich ale odpisali że nie mogą udzielać takich informacji. Jakby nie mieli spotkania napisali by jasno że nie bylo. Będą konkrety jak się już dagadaja s to trwa wszystko zawsze. Narazie to tylko konferencja była. Niedługo posypią się pierwsze umomy jeszcze odrobinkę cierpliwości chyba że nie chcecie zarobić to wywalcie akcje i po kłopocie :)
Dnia 2018-05-25 o godz. 15:58 ~Inwestor napisał(a): > Pytałem ABB napisałem do nich ale odpisali że nie mogą udzielać takich informacji. Jakby nie mieli spotkania napisali by jasno że nie bylo. Będą konkrety jak się już dagadaja s to trwa wszystko zawsze. Narazie to tylko konferencja była. Niedługo posypią się pierwsze umomy jeszcze odrobinkę cierpliwości chyba że nie chcecie zarobić to wywalcie akcje i po kłopocie :)
Mi po 10gr wezmę spora ilość im taniej tym lepiej i tak czekam na 100zeta nawet jakby to miało potrwać kilka lat bo warto będzie ogromny zysk tu prędzej czy później.
Dnia 2018-05-25 o godz. 17:18 ~Inwestor napisał(a): > Mi po 10gr wezmę spora ilość im taniej tym lepiej i tak czekam na 100zeta nawet jakby to miało potrwać kilka lat bo warto będzie ogromny zysk tu prędzej czy później.