• za 2 godziny Autor: ~xxx [5.172.232.*]
    wypuszczą zwierzynę z klatki i zacznie się na forum nagonka na spadki
  • Re: za 2 godziny Autor: ~radzio [31.0.70.*]
    Wyglada ze chlopaki w kopalni pracuja. Zaczynaja pisac o podobnej porze po poludniu mozliwe bo zasiegu w kopalni nie ma pod ziemia :D
  • Re: za 2 godziny Autor: ~xxx [5.172.232.*]
    Dnia 2018-05-24 o godz. 06:16 ~radzio napisał(a):
    > Wyglada ze chlopaki w kopalni pracuja. Zaczynaja pisac o podobnej porze po poludniu mozliwe bo zasiegu w kopalni nie ma pod ziemia :D

Dnia 2018-05-24 o godz. 06:16 ~radzio napisał(a):
    > Wyglada ze chlopaki w kopalni pracuja. Zaczynaja pisac o podobnej porze po poludniu mozliwe bo zasiegu w kopalni nie ma pod ziemia :D
    radzio wszystko się zgadza- pozdrawiam i życzę w dalszym ciągu wytrwałości:))), może dziś będzie mniejsza ich aktywność na alei bo coś stopek zdycha i choć ktoś próbuje go ratować to nie bardzo mu to wychodzi( wszystko zależy od tego gdzie mają więcej kapitału)

• Re: za 2 godziny Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Tak się zastanawiałem czemu oni mimo kurs tak nisko jest nadal naganiają na spadki albo przynajmniej żeby nie poszlo do góry. I moja teraz jest taka że nie mają z czego kupić Aleje póki nie sprzedadzą stopa.
    też tak myślę- podbić stopa i sprzedać akcje jednocześnie obniżając kurs alei- oni działają na kilku spółkach jednocześnie ale do czasu- jeszcze jakieś 1,5 godziny i się uaktywni kret wielonickowiec:))- wyjdzie ze swej nory wypuszczony zwierz
    w tej chwili nawet na stopie jest cisza,więc może być nawet taka możliwość,że to jest jeden kret piszący np z 2-3 IP pod wieloma nickami- pozostaje obserwować jego aktywność czasową na alei i stoppie, chyba,że ta wesz jeszcze gdzieś siedzi
  • Re: za 2 godziny Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Za 15 minut atak kretów. Albo kreta :DDD
    Dnia 2018-05-24 o godz. 13:08 ~xxx napisał(a):
    > wypuszczą zwierzynę z klatki i zacznie się na forum nagonka na spadki

miałem rację
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać