Dnia 2018-05-24 o godz. 06:16 ~radzio napisał(a): > Wyglada ze chlopaki w kopalni pracuja. Zaczynaja pisac o podobnej porze po poludniu mozliwe bo zasiegu w kopalni nie ma pod ziemia :D
Dnia 2018-05-24 o godz. 06:16 ~radzio napisał(a): > Wyglada ze chlopaki w kopalni pracuja. Zaczynaja pisac o podobnej porze po poludniu mozliwe bo zasiegu w kopalni nie ma pod ziemia :D radzio wszystko się zgadza- pozdrawiam i życzę w dalszym ciągu wytrwałości:))), może dziś będzie mniejsza ich aktywność na alei bo coś stopek zdycha i choć ktoś próbuje go ratować to nie bardzo mu to wychodzi( wszystko zależy od tego gdzie mają więcej kapitału)
Tak się zastanawiałem czemu oni mimo kurs tak nisko jest nadal naganiają na spadki albo przynajmniej żeby nie poszlo do góry. I moja teraz jest taka że nie mają z czego kupić Aleje póki nie sprzedadzą stopa.
też tak myślę- podbić stopa i sprzedać akcje jednocześnie obniżając kurs alei- oni działają na kilku spółkach jednocześnie ale do czasu- jeszcze jakieś 1,5 godziny i się uaktywni kret wielonickowiec:))- wyjdzie ze swej nory wypuszczony zwierz
w tej chwili nawet na stopie jest cisza,więc może być nawet taka możliwość,że to jest jeden kret piszący np z 2-3 IP pod wieloma nickami- pozostaje obserwować jego aktywność czasową na alei i stoppie, chyba,że ta wesz jeszcze gdzieś siedzi