Pisałem juź na tym forum źe spólka ma wręcz tragiczną formę komunikacji z rynkiem !!! Nie wiemy nic o bieźących sprawach o planach , komunikatów tyle co kot napłakał !! Kurs spólki na tym cierpi niestety !!!
Ale czego Ci potrzeba? Od dawna jest tylko progresja. Kwartalnie masz w raporcie wszystkie segmenty i kierunki sprzedaży. Popyt jest nadal duży i budowlanka ma się coraz lepiej (o czym tu pisać jak w składach budowlanych zapisy na pustaki są). Tu zwyczajnie jest spokojny rozwój, nie wiem czego chcesz wiedzieć więcej?
Chciałbym np wiedzieć jak doszło do utopienia 28 baniek z tytułu domniemanego nierozliczenia podatku vat po którym kurs spólki runąl w dól i dotychczas podnieść się NIE MOŹE !!! chciałbym teź wiedzieć np jakie są perspektywy dla wyplaty dywidendy ale oczywiście totalna cisza !!!! POWINIENEŚ WIEDZIEĆ TAKZE ŹE NA KURS SPÓLKI MOCNO WPŁYWAJĄ INFORMACJE I NIE TYLKO TE Z RAPORTÓW FINANSOWYCH !!!
Ale ja już pisałem, o dywidendzie zapomnij w tym roku, a ewentualne 50 gr. wogóle nikogo nie urządzi, no chyba że masz bardzo dużo papiera. To jak dla mnie jest już historia i rozdziały zamknięte. I tobie też radzę takiego podejścia bo giełda już dawno przerobiła te tematy.