• o jak dzisiał ladnie Autor: ~kimdzonil [212.160.172.*]
    wraca do bazy czyli na 0,xx
    cymbałki myślały że po odbiciu farm51 ten badziew też urośnie. ale nikt nie doczytał że geniusze z erne sprzedali farmew dołku. ot takie ynwestory z koziej wólki.
  • Re: o jak dzisiał ladnie Autor: ~Lucek [188.117.130.*]
    A co Pan taki podniecony tym 0,XX ?
  • Re: o jak dzisiał ladnie Autor: ~Yhm [77.252.47.*]
    kimdzonil - widać twoje rozgoryczenie, ile kasy umoczyłeś, że nie potrafisz przyznać się do błędu i swoje żale wylewasz na forum?
  • Re: o jak dzisiał ladnie Autor: ~kimdzonil [212.160.172.*]
    nabrałem naiwy papiera ze średnia po 1,05 tak 30tys akcji wieć jestem stratny jakieś 1500zł. rozgoryczony nie jestem tylko rozbawiony tym prezesem i jego samochodem.
    ciekawe zy ktos kupił choc koszulke od nich ze sklepu bo chyab auta to nie ma szansy, no moze katalog sobie by kupić z tym autem bo to chyab wszystk oco w kwestii skłądaka udało im siezrobic.
    teraz będzie niedługo wersja na wzbogacony uran po te jelektrycznej, która tak dobrze się sprzedaje.
  • Re: o jak dzisiał ladnie Autor: ~Yhm [77.252.47.*]
    Mam gorszą średnią, ale też znacznie mniejszy kapitał - symboliczny. To jest akurat spółka w której jest możliwe wszystko, także kto tam wie co jeszcze z kursem się wydarzy.
  • Re: o jak dzisiał ladnie Autor: ~Hossa [94.75.90.*]
    Według ostatniego raportu kwartalnego Erne ma akcje F51 poniżej 5%. Pytanie ile ich ma i jak to się ma do wyceny Erne.
[x]
ERNE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.