• ..i po batonie.. Autor: ~nieja [89.77.118.*]
    ..teraz techniczny przystanek to 15-17 PLN?
  • Re: ..i po batonie.. Autor: ~tak [37.47.175.*]
    Docelowo i tak lecimy > 20 na 99% więc kogo obchodzą przystanki...
  • Re: ..i po batonie.. Autor: ~Jacek [83.26.234.*]
    Wracam sobie do notowań ... a tu nie dość, że nie ma batona po 12 ... to 4FUN wisi na górnych widłach ... TKO 13,20

pewnie jakaś podaż pojawi ok 15-16 zł ... docelowo 20-25 zł
  • Re: ..i po batonie.. Autor: ~Minos [83.22.254.*]
    Ja już mam z 50% zysku po opodatkowaniu, ale co to szkodzi poczekać jeszcze do 100% zysku z inwestycji, skoro to kwestia czasu, może wcale nie tak odległego (raport, walne...)
  • Re: ..i po batonie.. Autor: ~qwe [37.47.175.*]
    Im szybciej wzrosnie tym szybciej i mocniej spadnie, troche spokojniejsze wzrosty by sie przydaly,
    chyba że,
    wyniki beda tak dobre,
    ze nastąpi "odcięcie" od akcji i po nich otworzymy się luką, to inna sprawa,
    na razie firma jest tak czy siak niedoszacowana, ale tak szybkie wzrosty to przesada
  • Re: ..i po batonie.. Autor: -vic [79.191.132.*]
    Zgadzam się z tobą, ale takimi prawami rządzą się spółki niskoobrotowe i zmiany fundamentalne drastycznie zmieniają wskaźniki, a te są jakie są. Obecnie C/Z nadal nisko bo w okolicach 7 i dochodzi dywidenda przy obecnym kursie niecałe 5 % tak więc pod tym względem walor ma jeszcze duże pole do wzrostu tylko kwestia okresu, w którym ma to się zdarzyć. Wielokrotnie widziałem spółki których notowania w krótkim okresie czasu wzrastały po 300-400 %, ale tutaj raczej tak nie będzie. Korekty mogą się zdarzyć, ale moim zdaniem nie z tego pułapu po dopiero 2 dni temu przełamaliśmy lokalny opór. Jeśli miałbym obstawiać to z okolic 15 zł dopiero może zjechać w granice 13 zł i dalej 18-19 zł. Czas pokaże.
  • Re: ..i po batonie.. Autor: ~blumblum [77.254.41.*]
    Do wyników tylko 7 dni.:)
  • Re: ..i po batonie.. Autor: ~Marcin_Scholke [217.6.254.*]
    kupuja te CRYPTO a REALNEGO nie chca ... toz to SCHOCK ilu jelopow jest na parkietach SWIATOWYCH....
  • Re: ..i po batonie.. Autor: ~Jas [94.254.147.*]
    Piękna sesja
[x]
DIGITANET 4,77% 200,00 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.