Ja już mam z 50% zysku po opodatkowaniu, ale co to szkodzi poczekać jeszcze do 100% zysku z inwestycji, skoro to kwestia czasu, może wcale nie tak odległego (raport, walne...)
Im szybciej wzrosnie tym szybciej i mocniej spadnie, troche spokojniejsze wzrosty by sie przydaly, chyba że, wyniki beda tak dobre, ze nastąpi "odcięcie" od akcji i po nich otworzymy się luką, to inna sprawa, na razie firma jest tak czy siak niedoszacowana, ale tak szybkie wzrosty to przesada
Zgadzam się z tobą, ale takimi prawami rządzą się spółki niskoobrotowe i zmiany fundamentalne drastycznie zmieniają wskaźniki, a te są jakie są. Obecnie C/Z nadal nisko bo w okolicach 7 i dochodzi dywidenda przy obecnym kursie niecałe 5 % tak więc pod tym względem walor ma jeszcze duże pole do wzrostu tylko kwestia okresu, w którym ma to się zdarzyć. Wielokrotnie widziałem spółki których notowania w krótkim okresie czasu wzrastały po 300-400 %, ale tutaj raczej tak nie będzie. Korekty mogą się zdarzyć, ale moim zdaniem nie z tego pułapu po dopiero 2 dni temu przełamaliśmy lokalny opór. Jeśli miałbym obstawiać to z okolic 15 zł dopiero może zjechać w granice 13 zł i dalej 18-19 zł. Czas pokaże.