Pokazali teaser, trailery i samą grę (bilczyński grał w nią prawie godzinę) i powiem, że jest bardzo dobrze! Tryby gry przez nich wprowadzane są bardzo popularne i na pewno będą ciepło przyjęte przez graczy, a sama customizacja postaci i uzbrojenia jest rozwinięta na niespotykany wcześniej sposób. Ciekawe kiedy wydadzą klucze do gry akcjonariuszom obecnym na zgromadzeniu - wtedy będzie można ocenić na sobie jak bardzo wciągająca jest ta gra (a wyglądała na mega wciągającą) pozdrawiam serdecznie wszystkich obecnych na spotkaniu!
Potwierdzam, emisja została przegłosowana, zobaczyliśmy teaser, trailer oraz gameplay jako materiały marketingowe, które zostaną wkrótce ujawnione. Do tego Bilczyński grał na mapie Warszawy oraz Berlina pokazując wszystkim przeróżne elementy rozgrywki. Przyznam, że robi to na mnie bardzo duże wrażenie. Będą tryby Battle Royal oraz Warzone. Battle Royal będzie w bardzo ciekawy sposób zmodyfikowany, nie będzie to żaden klon dotychczasowych rozwiązań. Widzielismy też przeogromną możliwość modyfikacji broni, pojazdów, wyposażenia żołnierza. Farm będzie obecne na E3, Gamesconie i jeszcze innych mniejszych imprezach. Planują wraz z wojskiem zorganizować event promujący ww3 na którym będzie można postrzelać z prawdziwej broni w terenie, zoabcyzc najnowsze wyposażenie wojska, zaproszeni będą youtuberzy oraz chętni. Według mnie to świetny sposób na marketing. Podobny miał wiedźmin 3 ze swoją wioska - osada. Akcje dokupiłem, zakopuje, jestem pewny swego :)
Klucze zostaną wysłane do osób, które bezpośrednio po spotkaniu zostawily swój adres mailowy. Zatem klucze dostaną osoby, które były dzisiaj obecne na walnym.
To za to, że siedzieliście cicho na temat dodruku 300k akcji po 20 groszy? Gratuluje Wam, nie mogliście dać znać ? Widać kto uważał kurs, sami sprzedali a innym nie powiedzieli :/
Kurcze ja niestety musiałem wyjść wcześniej z walnego... no nic, napisałem do nich, może mi dadzą ten kluczyk w drodze wyjątku. Swoją drogą to gierka spoko, jestem dobrej myśli. Materiały promocyjne też robią wrażenie.
potwierdzam co pisali koledzy HIF i shark....info o kluczach pochodzi ze spotkania po walnym....tak się właśnie zakończyało można było pozostawić im maile a oni prześlą klucze...
Generalnie podobało mi się....dla mnie najważniejsze co wyniosłem z tej gry poza kwestiami poruszanymi przez kolegów to - gra jest w zasadzie gotowa...od pół roku szlifują ją czyli testują - gra chodzi i to było widać bardzo sprawnie już na steam i serwerach zewnętrznych.... tak że dla niedowiarków GRA JEST JUŻ NA STEAM I ONI W NIĄ GRAJĄ... - gra będzie maiła tryb battle royal ale zupełni inny od prezentowanego przez konkurencję przede wszystkim będzie to br miejski - mnóstwo pojazdów i co ciekawe np. myk polegąjcy na zamówieniu wsparcia artyleryjskiego albo ostrzału z drona itp. - bardzo dobrze wygląda system strzelania niezależnego od patrzenia strzelca i co ciekawe dotyczy on także pojazdów nie tylko pojedyczych strzelców - a trailer wygląda jak dla mnie świetnie niesamowite wrażenie robią możliwości dostosowywania wyglądu broni itd....
aha testują też też serwery....i maja umowę polegającą na tym, ze w razie bardzo duuużego zainteresowania nie ma problemu w podwojeniu ilości miejsca bo ma to chodzić w chmurze więc nie ma problemu miejsca....
Może w Warszawie nie, ale w Berlinie i Moskwie już tak. Właśnie dlatego chciałem zobaczyć jak te miasta wyglądają. Szkoda, że Moskwy nie pokazali... Zresztą mapy będą dodawane w miarę zainteresowania graczy z danego państwa.
To nie jest problemem. Większość FPS-ów skupia się raczej na bliskim wschodzie jeśli chodzi o mapy. Współczesna Europa będzie mega odświeżeniem tematu. No i myśle, że na USA też przyjdzie czas :-)
Pierwszy etap marketingu powinien wystartować lada dzień. Na poczatku prawdopodobnie zostanie upubliczniony teaser WW3. Trailer oraz gameplay będzie dozowany z czasem. Widzieliśmy dzisiaj wszystkie materiały markeringowe. W moim odczuciu materiały te są rewelacyjne. Kiedy zostaną publicznie pokazane ludzie będą się zabijać o akcje.
Hej Jac, a nie podali wymagań sprzętowych? Nie ukrywam, że chętnie bym im pomógł protestować grę na steamie, tylko chyba trzeba będzie doinwestowac nie tylko w akcje ale i nowego pcta. Na moim płynnie chodzą tylko klasyki, w stylu UT czy q3 :P
Mówili o wymaganiach sprzętowych, gra powinna śmigać nawet na nieco starszych komputerach! No ale jeżeli u Ciebie chodzą tylko rzeczy typu q3 to możesz zapomnieć o graniu w ww3 :D to nie 2000 rok
A w counter strikeu po jakim mieście latają? Że gracze z USA w niego grają? Skończone już z tymi glupotami w stylu "bez mapy nowego Jorku w USA nikt w to nie zagra". Wystarczy że będą mieli możliwość grania swoją armią z swoją flaga na ramieniu i już samo to sprawi że gracze zza oceanu łykna ww3 jak świeże bułeczki. Znając ich mentalność i podejście do patriotyzmu i swoich żołnierzy, tak właśnie będzie.
Ponadto widział ktoś amerykańskich żołnierzy walczących NA TERENIE USA? chyba tylko na filmie z kosmitami. Oni zawsze walczą u kogoś, więc jak najbardziej realne, że chwycą haczyk, byle dało się na końcu misji Maka zbudować w zdobytym mieście :)