czy może kotś wie coś więcej, co dzieje się z tym kontem pleyem? Żadnych informacji poza tym, co już ogłoszono, a wyniki nie był przecież takie złe. Ponadto od marca naliczają opłaty za roaming, a akcje spadają i końca nie widać. Podajcie jakieś przecieki, jeśli ktoś takowymi dysponuje. Pozdrawiam
Ktos wywala plus jest taki ze wszyscy umoczli a kiedy odbije ktoś musi to pociagnac z dużych chyba że zbliza się bessa ale to wiedzą tylko bogaci a my jak zwykle po dupie
Ten syf dale leci na dół,ale to robią te skurw...., co chcą się obłowić. Nie sprzedawajcie akcji, to gnoje nie będą mogli po tanu kupić!!! Nie dajcie się spanikować, bo grają na duże spadki.Proponuje trzymać mimo wytworzonej nijakiej atmosfery, bo to musi odbić, wspomnicie moje słowa.
Tez mam taką nadzieję w końcówce widać że znowu ktoś zwalił kurs ,wydaje mi się ze zydki z usa chcą polakow znowu wydoic ale nie dawać się i tak ich przegonimy
niestety ale Play pada ofiarą typowego wywalania akcji po wynikach, na darmo nie mówi się / sell in May and go away ale spokojnie już widać że powoli wygasza się podaż, jeszcze przebije 25 w dół i się uspokoi
taaaa, a świstak siedzi, kolega to chyba w życiu nie miał doczynienia z tym dinozaurem wywodzącym się z TPSA? Trzeba mieć straszne parcie na tani zakup akcji PLAY, żeby porównywać najdynamiczniej rozwijającą się i jakby nie patrzeć dochodową spółkę z postkomunistycznym badziewiem o poziomie serwisu z epoki kamienia łupanego ...... Spadać jeszcze będzie, bo musi ale na poziomie 24 opór
porównaj telefonie różne które są na światowych giełdach taka znana Vodafone kosztuje tyle co Orange a my chcemy naszego Play na szczyty wepchnąć za późno odczytałem no nic są jeszcze cuda
O czym ty piszesz, o jakich świecie telefoniach na świecie?. Do kogo i czego chcesz się porównywać, do państw, w których działają "setki" telefonii! Opanuj emocje i czekaj na odbicie, bo żydki z USA już się chyba na chapali i wierz że oni nie będą chcieli stracić na akcjach Pleya. Spoko obserwuj notowania i ilość jednorazowych zleceń, a odpowiedź znajdziesz.
Nie ma co sie kłócić ,bo nigdy nie wygramy z zydkami oni są zgrani i dlatego cały czas nas dymaja, polak ma drogo kupić i tanio sprzedać to jest ich motto i tak od kilkuset lat
Nic nie kombinuje, ponieważ tego syfu się pozbyłem, bo brakło mi nerwów dałem się podpuścić przez cwaniaków z wallstret).A moje przemyślenia podaję do waszej wiadomości, bo może kogoś uda się uratować prze stratą, jaka mnie dotyczy.