• Do poniedziałku Autor: ~Kris [84.205.30.*]
    sesja z 11 i 12 kwietnia gdzie zgarnięto z rynku ponad 600000 tyś akcji to nie dystrybucja tylko celowe szybkie zdjęcie z rynku dużej ilości akcji, wczorajsza sesja to prawdopodobnie wstęp do poniedziałkowej zagrywki,. Na reakcję rynku na info  które dotarło około godz. 16  w piątek trzeba będzie zaczekać do poniedziałku. Myślę ze możliwy wzrost kilkadziesiąt %.
    Mało rozsądne w tej sytuacji jest próba gry intrady, gdyż handel może przenieść się w sposób szybki na poziomy 6-8 zł.
    Dla obserwatorów handlu na GLG widoczna jest akumulacja dokonywana na niektórych sesjach w sposób agresywny z pauzami  korekt na małych obrotach co pozwala na zakupy przez dużych po niskich cenach.
    Samo info  bardzo pozytywne , przybliżające sukces komercyjny, naprawdę jest pod co grać
    Jedna z nielicznych spółek na NC z tak dużym potencjałem wzrostu i to wynikającym z fundanentów
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~Sympatyk [94.254.143.*]
    Bardzo trafna ocena. Czekaliśmy na tą informację.

pozdro.
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~vitek [89.64.58.*]
    będzie wysoko.udanego weekendu
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~Realista [37.47.106.*]
    Ta informacja jest najważniejsza w całej historii spółki , jak rynek ja dobrze zrozumie będzie 4-5 zł na początek , nie dość ze jako jedna z nielicznych spółek na gpw ma badanie kliniczne w tak zaawansowanej fazie to jeszcze sa bardzo duże szanse na sukces ! Kolejna sprawa ze to jedyna spółka na świecie mająca projekt w Stat -3 jeden z najbardziej innowacyjnych obszarów onkologi i na dzisiaj wyceniana na 25 mln zł , dla porównania mabion który startował ze swoim lekiem w badaniach był wyceniany na 100 mln zł dzis jest warty 1,4mld zł , jednak tam mimo wszystko jest zamiennik , tutaj sa duże szanse ze technologia GLG zrewolucjonizuje rynek medyczny na świecie !
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~SZCZEPAN [188.146.231.*]
    Pieknie to wszystko zaczyna wyglądać.W poniedziałek odjazd.
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~dyzio [85.222.49.*]
    prawda jest i tak po naszej stronie, portfolio spółki nie kłamie
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.