Ktoś wczoraj po 11 pisał, że ma już gotówkę na rachunku. Ja czekałem do 13 i nie było u mnie a później jak mogłem zerknąć i kasa była to kurs wisiał na widłach. Swoją drogą świeczka tygodniowa bardzo wymowna.
Ja odkupilem jakies 60% ale nie tylko wczoraj. Kupowalem jak byla blokada. Te 40% probowalem dobrac wczoraj. Niestety bezskutecznie. Moze w poniedzialek sie uda.
dokładnie wał jakiś....jak odblokowali kasę to spółka była już zawieszona i nic nie udało mi się dokupić ......wiocha !!!!!! Nie wiem czy się ustawiać w poniedziałek na kupno jeszcze czy czekać???? Jak radzicie????
Dnia 2018-05-19 o godz. 08:40 ~ja napisał(a): > Ktoś wczoraj po 11 pisał, że ma już gotówkę na rachunku. Ja czekałem do 13 i nie było u mnie a później jak mogłem zerknąć i kasa była to kurs wisiał na widłach. Swoją drogą świeczka tygodniowa bardzo wymowna.
Myślę, że wczoraj było sztuczne podbicie kursu, wręcz manipulacja! Dali kasę na konta a nie odblokowali pozostałych akcji (a może odblokowali tylko wybranym), więc wielu chciało kupić a mało kto mógł sprzedać. Sądzę, że w poniedziałek drożej nie będzie.
Ja też nie kupiłem i myślę o poniedziałku tym bardziej ,że niektórzy po odblokowaniu może sprzedadzą ale no właśnie czy gruby pozwoli 4zyla to śmiech na sali papier warty na dzisiaj 30dychy pozdrawiam.
A Ty byś sprzedał wiedząc, że o wiele bardziej prawdopodobne są tu pozytywne informacje niż negatywne? Ma sprzedać ktoś z tych trzystu kilkudziesięciu, którzy na wezwanie odpowiedzieli? Przecież to nie przypadkowa "ulica" tylko świadomy akcjonariusz. Ja Ci nie sprzedam
Dylemat na tym polega czy poczekać z nadzieją na osunięcie się kursu czy pakować już. Jak cena była w okolicach 3 to miałem taki plan aby dopakować po wpłynięciu kasy ale niestety plan nie wypalił. BaćPol i PiP może tu namieszać i do umowy sprzedaży może dojść lada dzień zważywszy na fakt, że CP chce to zamknąć w pierwszej połowie roku.