• To zapewnie 4 z przodu. Autor: ~Księgowy [83.29.13.*]
    Po informacji o wzroście sprzedaży mieszkań druga fantastyczna spółka pana Książka pewnie zaliczy 4 z przodu w cenie akcji.rewelacja.Zaufanie eksploduje .
  • Re: To zapewnie 4 z przodu. Autor: ~Księgowy [83.29.217.*]
    He,he,he  kolejna ,,fantastyczna,, spółka pana Książka.Wrzućcie 500 sztuk akcji na sprzedaż a zbijecie cenę do 0.To dopiero będą jaja.
  • Re: To zapewnie 4 z przodu. Autor: ~mm [195.2.222.*]
    Wchodzę i widzę, że...tutaj też sam ze sobą rozmawiasz:)
  • Re: To zapewnie 4 z przodu. Autor: ~abc [46.229.147.*]
    Totalnie nie rozumiem co sie dzieje w tych spółkach, jedyne racjonalne wyjasnienie to zbijanie wartości do około 3 zł i wyprowadzenie spółki z giełdy, żeby relizować zyski do własnej kieszeni....
  • Re: To zapewnie 4 z przodu. Autor: ~Velmer [91.196.10.*]
    Ja też nie mam pojęcia o co chodzi z zaniżaniem kursu. Po podziale wszyscy "och" i "achy" a tu bryndza straszna. Naganiacze naganiali i przestali , bo sami mają za drogo kupione.
    Najtaniej było zaraz po podziale,ale teraz jest jeszcze taniej i skąd to się bierze ?

• Re: To zapewnie 4 z przodu. Autor: ~abc [212.87.13.*]
    Ostatnio słyszałem o pomyśle Pana Książka na wykupienie akcji TFI Skarbiec, aby zrobić finansowe "perpretum mobile", które samo będzie się finansować i zarabiać, miałoby to polegać na tym, że TFI będzie inwestować w mieszkania, na których będą zarabiać i reinwestować pieniądze znowu w inwestycje deweloperskie. Czy ktoś też ma jakieś info o tym?
  • Re: To zapewnie 4 z przodu. Autor: ~Velmer [91.196.10.*]
    Pomysł należy do ciekawych.
[x]
MARVIPOL 0,68% 8,84 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.