• Do poniedziałku Autor: ~Gnom [94.254.176.*]
    Nie sprzedawać za bezcen... Ktoś sprzedaje mini pakieciki po zanizonej cenie żeby zebrać od wystraszonych. W pon zgromadzenie i będzie gitarka:)
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~ggg [178.43.216.*]
    Dnia 2018-05-18 o godz. 11:46 ~Gnom napisał(a):
    > Nie sprzedawać za bezcen... Ktoś sprzedaje mini pakieciki po zanizonej cenie żeby zebrać od wystraszonych. W pon zgromadzenie i będzie gitarka:)

..ciekaw jestem ilu będzie obecnych...zasadniczo przy obecnym układzie akcjonariatu warto nawet z 1 (ujawnioną) akcją przyjechać aby się czegokolwiek dowiedzieć....Kamienice i tak wszytko będą forsować co będą chciały-ale ważne aby brać udział w życiu spółki -bez względu na ilość papierka..

Pozdrawiam i widzimy się jutro o 12:00..
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~mbp [37.47.132.*]
    co dalej?
    Dnia 2018-05-21 o godz. 19:46 ~mbp napisał(a):
    > co dalej?

...dalej to,co w info spółki ,sprawy techniczne- formalne jak adres nazwa PKD itd zmienione ...tylko jak to bywa w w forach spółek wielu malkontentów - tylko był obecny większościowy właściciel i moja skromna osoba jako symboliczny mniejszościowy- a tutaj tak się produkują ludzika - mieliście możliwość zadania pytań "co , jak ,gdzie i kiedy..." tylko ze tutaj wolicie spamować i narzekać -ale w realnym udziale w życiu spółki już nie....ale z doświadczenia wiem ze tak jest prawie wszędzie - wieczne narzekanie -ale aby być obecnym to już szkoda czasu,czy "korona spadnie" ..i dlatego tak się dzieje -gdy mniejszościowi potrafią tylko narzekać...

..Pozdrawiam...
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~Ptyś [83.23.243.*]
    Jakoś wielkiego narzekania tu nie widzę ,kila osób na forum , raczej niepoprawnych optymistów. Pytanie ...czego kolega się spodziewał -hordy mniejszościowego elektoratu. Zadam pytanie a niby po co , jaki ma wpływ mały " ludzik" na kogoś kto posiada ponad 80 % głosów. Co szanowny kolega się dowiedział na tym Walnym -zapewne nie wiele i tylko tyle co napisano w komunikacie .Walne w tym wydaniu to tylko formalność prawna i porządek rzeczy .Prawdziwe i realne kierowanie tą firmą odbywa się w zupełnie innych przestrzeniach.Poczęstowali chociaż kawą czy herbatą.
    Dnia 2018-05-21 o godz. 22:37 ~Ptyś napisał(a):
    > Jakoś wielkiego narzekania tu nie widzę ,kila osób na forum , raczej niepoprawnych optymistów. Pytanie ...czego kolega się spodziewał -hordy mniejszościowego elektoratu. Zadam pytanie a niby po co , jaki ma wpływ mały " ludzik" na kogoś kto posiada ponad 80 % głosów. Co szanowny kolega się dowiedział na tym Walnym -zapewne nie wiele i tylko tyle co napisano w komunikacie .Walne w tym wydaniu to tylko formalność prawna i porządek rzeczy .Prawdziwe i realne kierowanie tą firmą odbywa się w zupełnie innych przestrzeniach.Poczęstowali chociaż kawą czy herbatą.

..proponuje przeczytać co napisałem w niedziele...i właśnie duzi korzystają z takich postaw -np, "co ja moge..."
  • Re: Do poniedziałku Autor: ~Ptyś [83.23.243.*]
    I co kolega napisał w niedziele ...idziemy do urny wyborczej każdy głos jest ważny (to ta koncepcja) .Oj ..oj ten biznes tak nie działa ,z kilkoma akcjami to nie wypali .Jest inny plan działania dla tej spółki , raczej nie polega na mocnym sterniku i wzroście kursu.
    Dnia 2018-05-22 o godz. 22:56 ~Ptyś napisał(a):
    > I co kolega napisał w niedziele ...idziemy do urny wyborczej każdy głos jest ważny (to ta koncepcja) .Oj ..oj ten biznes tak nie działa ,z kilkoma akcjami to nie wypali .Jest inny plan działania dla tej spółki , raczej nie polega na mocnym sterniku i wzroście kursu.

...to jest postawa typowego krajowego elektoratu...bo, co ja ze swoim głosem mogę uczynić...-ale rezerwuje sobie pozycje malkontenta gdy cos sie mi nie będzie podobało a to jest pewne na 100%...

w niedziele napisałem o proporcjach aktywów akcjonariatu ale tez aby zwyczajnie uczestniczyć...

...jaki jest plan działania dla tej spółki ,jak nie silnego i nie autonomicznego sternika i działań mających na celu wzrost kursu..oraz stabilności..? moze kolega Ptyś się podzieli swoimi przemyśleniami i być może wiedza(jeżeli ona nie jest tajemna oczywiście)..?
[x]
HORNIGOLD 40,33% 0,04 2023-05-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.