• walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Opinia [37.248.154.*]
    kto chce na żywo zobaczyć prezesow i zadać im pytania moze kupic 1 akcje i sie wybrac.
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~bolop [37.47.34.*]
    Dnia 2018-05-17 o godz. 20:07 ~Opinia napisał(a):
    > kto chce na żywo zobaczyć prezesow i zadać im pytania moze kupic 1 akcje i sie wybrac.

mogli by już skończyć te lanie wody i zakończyć męczarnie drobnicy ,....
    ile ,... lat można wciskać farmazony i kazać czekać na cuda-niewidy w nieskończoność (i 1 dzień dłużej) ,...... ????

ps.
    a może na WALNYM jakaś "nowa" propozycja na kolejną już zmianę profilu działalności ??? na jeszcze bardziej 'dochodowy' i "unikalny" na skalę światową ,,...
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~sena [89.74.61.*]
    a może kolejna emisyja:)
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Ecr [31.0.123.*]
    hehe w sumie to bylo by ok bo by znaczylo, ze chca to komuś kiedyś sprzedać
    no, tak z miliard mogli by druknąć:)
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Avox [94.254.130.*]
    Kto wybiera na WZA ?
    po co, posłuchać bajek????

• Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~bolop [37.47.45.*]
    Dnia 2018-05-17 o godz. 20:07 ~Opinia napisał(a):
    > kto chce na żywo zobaczyć prezesow i zadać im pytania moze kupic 1 akcje i sie wybrac.

miała być 1 akcja ,....
    ale te 15 tysi to już lekkkkkaaa przesada
    a może ktoś chce zadać aż 15.000 pytań ????

HAHAhhahhaa
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~bolop [37.47.45.*]
    5.Przedstawienie Sprawozdawania z działalności Rady Nadzorczej Spółki za rok obrotowy 2017 oraz pisemnego sprawozdania z wyników oceny: Sprawozdania Zarządu z działalności Spółki i Grupy Kapitałowej oraz sprawozdania finansowego Spółki i Grupy Kapitałowej za rok obrotowy 2017 oraz wniosku Zarządu dotyczącego podziału zysku netto za rok obrotowy 2017.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ECERAMICS-Ogloszenie-o-zwolaniu-Zwyczajnego-Walnego-Zgromadzenia-wraz-z-projektami-uchwal-oraz-zmiana-Statutu-7590409.html

jest jednak jakiś ZYSK ,.... !!!!!!!!!!
    może faktycznie trzeba kupić 1 akcję , no nawet może wysupłać te 150 zet , jak ktoś dzisiaj ,,...
    i czym prędzej na WALNE ,....
    wiadomo kto pierwszy , ten LEPSZY ,,.... może cały ten zysk rozdadzą na tym WALNYM i dla innych ( tych których będzie na WALNYM) już nie starczy ,,,,???
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Jano [91.239.113.*]
    - NO TO BĘDĄ DZIELIĆ , TYLKO CZYM ?
    - PEWNIE SWOIMI NOWYMI PLANAMI ODNOŚNIE INOWACJI W ROZMACHU .......
    - BUHAAAAHAAAA ŻE TEŻ PRZEZ TYLE LAT LUDZI ZWODZILI I DALEJ PRÓBUJĄ TUPET I ZAMIAR MISTRZA
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~zakrecony [188.146.48.*]
    ja bym pojechal na walne ale jak bym go spotkal osobiscie to nie odpowiadam za siebie...
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~ecr [5.172.238.*]
    jak nie pojedziesz o wlasnie na to licza, na biernosc dostarczycieli kapitalu :)
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~bolop [37.47.41.*]
    Dnia 2018-05-24 o godz. 20:25 ~ecr napisał(a):
    > jak nie pojedziesz o wlasnie na to licza, na biernosc dostarczycieli kapitalu :)

taaaak , i kto ma blizzzko do W-wy powinien wysupłać te np. 150 PLN jak ktoś dziś i zadać kilka trudnych pytań (retorycznych)
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Bartek [46.134.36.*]
    Po co zadawać pytania i patrzeć się na zakłamane twarze nieudaczników, którzy już wiedzą że czekają ich sprawy sądowe , więc będzie tylko pot i rozbiegany wzrok
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Maestro [37.47.37.*]
    Dnia 2018-05-28 o godz. 07:09 ~Bartek napisał(a):
    > Po co zadawać pytania i patrzeć się na zakłamane twarze nieudaczników, którzy już wiedzą że czekają ich sprawy sądowe , więc będzie tylko pot i rozbiegany wzrok

HAHAhhhahaaaaa
    jakie sprawy sądowe ?????? a gdzie w Polsce ???
    a słyszałeś chłopaku o jakimś prezesie? , dyrektorze? czy innym członku RN , Zarządu itp. skazanym przez po"wolne" polskie sądy ??
    i zaraz by się 'uruchomili' specjaliści od "faszyzmu", nacjonalizmu, ksenofobi, braku 'demokracji' itp. w Polsce , a ci dyrektorzy, prezesi itp. zaraz by się stali "bohaterami NARODOWYMI" opisywanymi przez wszystkie "POstępowe" telewizje i gazety,.....
    średnia rozprawa w (po)wolnych sadach trwa akurat tyle , żeby się przedawniła, a jeśli juz to wyrok jest w 'zawiasach'
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~mazur [91.239.113.*]
    - bardzo trawnie opisałeś to co się dzieje w tym całym cyrku
    niestety racja, to samo bedzie z Getbackiem
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~bolop [37.47.38.*]
    i co ??? i jak tam po WALNYM ???????????
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Fritz [192.0.143.*]
    Cisza...
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Ta [188.146.165.*]
    Nad trumną
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Ecr [37.248.155.*]
    byl ktoś ?
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~idzi [77.115.43.*]
    Taka cisza po walnym oznacza tylko ,że to zimny trup
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Ecr [31.0.123.*]
    a co chciałbyś sie cos dowiedzieć, to sie rusz i kosci rozruszaj jak ci zimbo i skostnialy jak trupowi :)
    Dnia 2018-06-15 o godz. 10:51 ~Ecr napisał(a):
    > a co chciałbyś sie cos dowiedzieć, to sie rusz i kosci rozruszaj jak ci zimbo i skostnialy jak trupowi :)

A Pan był ? Dla mnie jeśli nie ma infa od akcjonariuszy , którzy byli na walnym oznacza tylko tyle, że powiało zimnem podczas walnego bo zarząd nie miał nic dobrego do powiedzenia. A nie miał bo obroty dziś są takie same jak przez ostatnie kilka lat.
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~ecr [31.0.123.*]
    nawet jakbym był to z jakiej racji za frajer mam udzielać jakichkolwiek informacji ? dla anonimowych forumowych bytów którzy zawsze mogą każdą informację odwrócić ogonem i przetłumaczyć na swoje w zależności jaki mają w tym interes.

chyba śmieszni jesteście, że ktoś kto poświecił cały dzień czasu będzie się dzielił informacją z nieudacznikami którzy ani raz nie mogą się ruszyć, wydać 30 zł i pojechać na walne chociażby po to by zobaczyć w co zainwestowali 10 czy 100 zł :)

czekajcie lub też nie na oficjalne informacje puszczone lub też nie na EBI czy EPSI

• Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~akcjonariusz [77.115.168.*]
    byłem na ostatnich kilku walnych ECR i nie było na nim nikogo po za Zarządem i/czy jego przedstawicielami lub insaiderami. I podpisuję się rękami i nogami pod tych co napisał ecr !

Dnia 2018-06-15 o godz. 12:00 ~ecr napisał(a):
    > nawet jakbym był to z jakiej racji za frajer mam udzielać jakichkolwiek informacji ? dla anonimowych forumowych bytów którzy zawsze mogą każdą informację odwrócić ogonem i przetłumaczyć na swoje w zależności jaki mają w tym interes.
    >
    > chyba śmieszni jesteście, że ktoś kto poświecił cały dzień czasu będzie się dzielił informacją z nieudacznikami którzy ani raz nie mogą się ruszyć, wydać 30 zł i pojechać na walne chociażby po to by zobaczyć w co zainwestowali 10 czy 100 zł :)
    >
    > czekajcie lub też nie na oficjalne informacje puszczone lub też nie na EBI czy EPSI
    >

Nie nadymaj się bo pękniesz , byłem grzeczny, grzecznie spytałem ale chyba trafiłem na buca. Nic o mnie nie wiesz a już na pewno ile zainwestowałem w tą pożal się spółkę.Daruj sobie odpowiedzi, wiem ,że jesteś mądrzejszy, piękniejszy i bogatszy ode mnie, i zainwestowałeś więcej niż 100 zł
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~ecr [31.0.123.*]
    to był twój grzeczny post:

"Taka cisza po walnym oznacza tylko ,że to zimny trup"

grzecznie nie pytałeś tylko w poście postawiłeś zdanie roszczeniowe jakby na forach miał ktoś przekazywać zdobyte informacje ("taka cisza po walnym")  z od razu z tezą ( "zimny trup").

Masz rację jestem bucem w stosunku to leszczy którzy nic od siebie nie dają a od innych wymagają !

• Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~bolop [37.47.34.*]
    Dnia 2018-06-15 o godz. 12:54 ~ecr napisał(a):
    > to był twój grzeczny post:
    >
    > "Taka cisza po walnym oznacza tylko ,że to zimny trup"
    >
    > grzecznie nie pytałeś tylko w poście postawiłeś zdanie roszczeniowe jakby na forach miał ktoś przekazywać zdobyte informacje ("taka cisza po walnym")  z od razu z tezą ( "zimny trup").
    >
    > Masz rację jestem bucem w stosunku to leszczy którzy nic od siebie nie dają a od innych wymagają !
    >

a ja bez bycia na WALNYM wiem (i już dawno wiedziałem), że cały ten N C ( czytaj: Nju Śmieć) to TRUPIARNIA , kostnica , cmentarz itp. , a trupy wyskakują masowo z każdej szafy tj. spółki ,..... i to tylko kwestia czasu .

wynalazki, patenty , licencje , "unikalne na skale światową" rozwiązania i .... wielkie nadzieje na miliony za "trochę" lat ....

• Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Ecr [37.248.156.*]
    ok
    i dlatego mimo tej wiedzu ciagle udzielasz sie na forach. I teraz napisz ile akcji spolek miales wsrod tego nju śmieć
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~idzi [46.169.129.*]
    No i jak leszczu, obroty dziś ,że ho ho!. Może kup 100 akcji po 0,03 zł to kurs skoczy w kosmos i będziesz mógł pisać ,dzida, odjazd i takie tam komunały. Tu nic się nie wydarzy nikt nie pozbędzie się tego papieru, bo przy tych dziennych obrotach taki leszcz jak ja musiałby sprzedawać akcję przez 1,5 roku.
  • Re: walne 14 czerwca godz. 11:00 Autor: ~Fritz [192.0.143.*]
    To się poczeka 1.5 roku.
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.