Dnia 2018-05-17 o godz. 20:07 ~Opinia napisał(a): > kto chce na żywo zobaczyć prezesow i zadać im pytania moze kupic 1 akcje i sie wybrac.
mogli by już skończyć te lanie wody i zakończyć męczarnie drobnicy ,.... ile ,... lat można wciskać farmazony i kazać czekać na cuda-niewidy w nieskończoność (i 1 dzień dłużej) ,...... ????
ps. a może na WALNYM jakaś "nowa" propozycja na kolejną już zmianę profilu działalności ??? na jeszcze bardziej 'dochodowy' i "unikalny" na skalę światową ,,...
5.Przedstawienie Sprawozdawania z działalności Rady Nadzorczej Spółki za rok obrotowy 2017 oraz pisemnego sprawozdania z wyników oceny: Sprawozdania Zarządu z działalności Spółki i Grupy Kapitałowej oraz sprawozdania finansowego Spółki i Grupy Kapitałowej za rok obrotowy 2017 oraz wniosku Zarządu dotyczącego podziału zysku netto za rok obrotowy 2017. https://www.bankier.pl/wiadomosc/ECERAMICS-Ogloszenie-o-zwolaniu-Zwyczajnego-Walnego-Zgromadzenia-wraz-z-projektami-uchwal-oraz-zmiana-Statutu-7590409.html
jest jednak jakiś ZYSK ,.... !!!!!!!!!! może faktycznie trzeba kupić 1 akcję , no nawet może wysupłać te 150 zet , jak ktoś dzisiaj ,,... i czym prędzej na WALNE ,.... wiadomo kto pierwszy , ten LEPSZY ,,.... może cały ten zysk rozdadzą na tym WALNYM i dla innych ( tych których będzie na WALNYM) już nie starczy ,,,,???
- NO TO BĘDĄ DZIELIĆ , TYLKO CZYM ? - PEWNIE SWOIMI NOWYMI PLANAMI ODNOŚNIE INOWACJI W ROZMACHU ....... - BUHAAAAHAAAA ŻE TEŻ PRZEZ TYLE LAT LUDZI ZWODZILI I DALEJ PRÓBUJĄ TUPET I ZAMIAR MISTRZA
Po co zadawać pytania i patrzeć się na zakłamane twarze nieudaczników, którzy już wiedzą że czekają ich sprawy sądowe , więc będzie tylko pot i rozbiegany wzrok
Dnia 2018-05-28 o godz. 07:09 ~Bartek napisał(a): > Po co zadawać pytania i patrzeć się na zakłamane twarze nieudaczników, którzy już wiedzą że czekają ich sprawy sądowe , więc będzie tylko pot i rozbiegany wzrok
HAHAhhhahaaaaa jakie sprawy sądowe ?????? a gdzie w Polsce ??? a słyszałeś chłopaku o jakimś prezesie? , dyrektorze? czy innym członku RN , Zarządu itp. skazanym przez po"wolne" polskie sądy ?? i zaraz by się 'uruchomili' specjaliści od "faszyzmu", nacjonalizmu, ksenofobi, braku 'demokracji' itp. w Polsce , a ci dyrektorzy, prezesi itp. zaraz by się stali "bohaterami NARODOWYMI" opisywanymi przez wszystkie "POstępowe" telewizje i gazety,..... średnia rozprawa w (po)wolnych sadach trwa akurat tyle , żeby się przedawniła, a jeśli juz to wyrok jest w 'zawiasach'
Dnia 2018-06-15 o godz. 10:51 ~Ecr napisał(a): > a co chciałbyś sie cos dowiedzieć, to sie rusz i kosci rozruszaj jak ci zimbo i skostnialy jak trupowi :)
A Pan był ? Dla mnie jeśli nie ma infa od akcjonariuszy , którzy byli na walnym oznacza tylko tyle, że powiało zimnem podczas walnego bo zarząd nie miał nic dobrego do powiedzenia. A nie miał bo obroty dziś są takie same jak przez ostatnie kilka lat.
nawet jakbym był to z jakiej racji za frajer mam udzielać jakichkolwiek informacji ? dla anonimowych forumowych bytów którzy zawsze mogą każdą informację odwrócić ogonem i przetłumaczyć na swoje w zależności jaki mają w tym interes.
chyba śmieszni jesteście, że ktoś kto poświecił cały dzień czasu będzie się dzielił informacją z nieudacznikami którzy ani raz nie mogą się ruszyć, wydać 30 zł i pojechać na walne chociażby po to by zobaczyć w co zainwestowali 10 czy 100 zł :)
czekajcie lub też nie na oficjalne informacje puszczone lub też nie na EBI czy EPSI
byłem na ostatnich kilku walnych ECR i nie było na nim nikogo po za Zarządem i/czy jego przedstawicielami lub insaiderami. I podpisuję się rękami i nogami pod tych co napisał ecr !
Dnia 2018-06-15 o godz. 12:00 ~ecr napisał(a): > nawet jakbym był to z jakiej racji za frajer mam udzielać jakichkolwiek informacji ? dla anonimowych forumowych bytów którzy zawsze mogą każdą informację odwrócić ogonem i przetłumaczyć na swoje w zależności jaki mają w tym interes. > > chyba śmieszni jesteście, że ktoś kto poświecił cały dzień czasu będzie się dzielił informacją z nieudacznikami którzy ani raz nie mogą się ruszyć, wydać 30 zł i pojechać na walne chociażby po to by zobaczyć w co zainwestowali 10 czy 100 zł :) > > czekajcie lub też nie na oficjalne informacje puszczone lub też nie na EBI czy EPSI >
Nie nadymaj się bo pękniesz , byłem grzeczny, grzecznie spytałem ale chyba trafiłem na buca. Nic o mnie nie wiesz a już na pewno ile zainwestowałem w tą pożal się spółkę.Daruj sobie odpowiedzi, wiem ,że jesteś mądrzejszy, piękniejszy i bogatszy ode mnie, i zainwestowałeś więcej niż 100 zł
"Taka cisza po walnym oznacza tylko ,że to zimny trup"
grzecznie nie pytałeś tylko w poście postawiłeś zdanie roszczeniowe jakby na forach miał ktoś przekazywać zdobyte informacje ("taka cisza po walnym") z od razu z tezą ( "zimny trup").
Masz rację jestem bucem w stosunku to leszczy którzy nic od siebie nie dają a od innych wymagają !
Dnia 2018-06-15 o godz. 12:54 ~ecr napisał(a): > to był twój grzeczny post: > > "Taka cisza po walnym oznacza tylko ,że to zimny trup" > > grzecznie nie pytałeś tylko w poście postawiłeś zdanie roszczeniowe jakby na forach miał ktoś przekazywać zdobyte informacje ("taka cisza po walnym") z od razu z tezą ( "zimny trup"). > > Masz rację jestem bucem w stosunku to leszczy którzy nic od siebie nie dają a od innych wymagają ! >
a ja bez bycia na WALNYM wiem (i już dawno wiedziałem), że cały ten N C ( czytaj: Nju Śmieć) to TRUPIARNIA , kostnica , cmentarz itp. , a trupy wyskakują masowo z każdej szafy tj. spółki ,..... i to tylko kwestia czasu .
wynalazki, patenty , licencje , "unikalne na skale światową" rozwiązania i .... wielkie nadzieje na miliony za "trochę" lat ....
No i jak leszczu, obroty dziś ,że ho ho!. Może kup 100 akcji po 0,03 zł to kurs skoczy w kosmos i będziesz mógł pisać ,dzida, odjazd i takie tam komunały. Tu nic się nie wydarzy nikt nie pozbędzie się tego papieru, bo przy tych dziennych obrotach taki leszcz jak ja musiałby sprzedawać akcję przez 1,5 roku.