Jeżeli miała by to być wydmuszka nie widze logiki doprowadzenia do 3fix zaniżania kursu ,spózniania raportów i nie informowania na bierzącą o postępach. Ludziska jeżeli Holedned miałby opylać akcje spokojnie sprzedawał by je 1,5 -2zł wystarczyło po kursie 1,2-1.3 napedzać maszyne i walić akcjami w rynek tak się nie stało . Nie ma opcji aby Holender chciał nas nabrać ponieważ za dużo tu fatalnych ruchów do zbicia kursu dlaczego? Czyżby jemu zależało aby akcje po 0,10 sprzedawać 0,50-0,60 a dodatkowo brak chętnych nie lepiej komunikatr i walić w rynek po 1zł. Ja cierpliwie czekam i nie sprzedaje tym wredn.ym trolom spółka w fazie rozwoju za grosze ale zyski mogą być ogromne. Co z tego że kurs po 0,50 jak zbity marnymi obrotami wystarczy jeden drobny komunikat i bedzie +50% czyli 0,80/0.90 Trzymać akcje a bedziecie jeszcze mile zaskoczeni. Pozdrawiam myślących Trolom nie odpisuje !!!!!!!!!!!!
Logika pokrętna. To dajcie papier na 10 gr. Wtedy już będziemy mieli pewność, że holender nas nie robi w bambuko.
Co do obrotów to były duże tylko wtedy gdy popyt był zasypany. Zdarzyło się to kilka razy.
Masz łapkę w górę ode mnie. Do tego zaczynają się pojawiać ciekawe formacje świecowe: https://pl.investing.com/equities/termo2power-sa Jest szansa na to, że coś jutro ruszy.
Dnia 2018-05-17 o godz. 23:34 ~senoba napisał(a): > Masz łapkę w górę ode mnie. Do tego zaczynają się pojawiać ciekawe formacje świecowe: > https://pl.investing.com/equities/termo2power-sa > Jest szansa na to, że coś jutro ruszy.
hehe trend spadkowy boczny ruch powrotny opor 58-9 nic wiecej i powrot do spadkow
Dnia 2018-05-18 o godz. 10:44 ~mause napisał(a): > Dnia 2018-05-18 o godz. 08:23 ~mause napisał(a): > > nie widze przesłanek do optymizmu-laser med! tam sie gra > > dzisiaj wyszedłem:),teraz czas na...napisze jak sprzedam:)
Rozumiem że bieżący obrót 6zł to efekt Twojego wyjścia? Grubo. :)
Dnia 2018-05-18 o godz. 08:20 ~Rychu napisał(a): > Bolek jasnowidz hehe
Rychu wystarczy spojrzec na wykres tu nie trzeba jasnowidzenia kiedys pytales czy biore po 83gr napisalem ze nie tykam ile juz dzis byloby strat:))))po ile rychu masz zakupiona perle
Dnia 2018-05-18 o godz. 09:08 ~Aida napisał(a): > przecież nic złego w nim nie było. generalnie zapytał Bolka po co tu siedzi? > Bolek- moderator Cię zdradził dla kogo pracujesz
a po co wy siedzicie i pleciecie o np.2-5-10 zł???
najpierw musza byc infa-a tu cisza jak makiem zasial,tacy byli aktywni-co kilka dni infa a teraz nic w/g mnie ci co skonwertowali akcje chyba popelnili blad..czas pokaze
Dnia 2018-05-18 o godz. 10:03 ~mause napisał(a): > najpierw musza byc infa-a tu cisza jak makiem zasial,tacy byli aktywni-co kilka dni infa a teraz nic > w/g mnie ci co skonwertowali akcje chyba popelnili blad..czas pokaze
juz nie wspomne o tych co brali powyzej 1 zl(k..sam bralem pow,0,8 i sprzedalem ze strata:() juz nie kupie ich akcji:(
Dnia 2018-05-18 o godz. 09:29 ~mause napisał(a): > Dnia 2018-05-18 o godz. 09:08 ~Aida napisał(a): > > przecież nic złego w nim nie było. generalnie zapytał Bolka po co tu siedzi? > > Bolek- moderator Cię zdradził dla kogo pracujesz > > a po co wy siedzicie i pleciecie o np.2-5-10 zł???
dokladnie lepiej klepac posty o 2-5-10 nawet 100zl,lepiej walic w bolka niz w spolke term ktora to nic nie pokazuje,gdzie te wasze umowy,lepiej pisac ze juz po 1zl nie kupimy itd ....