Zastanów się co piszesz i po co. Tu raczej ktoś na siłę broni kursu a nie uwala. Odpowiedz sobie na jedno pytanie. Dlaczego teraz ma rosnąć? Wyniki spółki były pod IPO. Do tego reklama i tyle. Przepłaciłeś. Pogódź się z tym i już. Nauka kosztuje więc nie wyrzuciłeś kasy. Następnym razem dokładnie sprawdzisz.
Kolega ja akurat kupiłem po 32 pod dywidendę także uważam że nie przeplacilem najwyżej poczekam na pierwsza podbitke i zrobię sobie mała strate pod podatek i tyle zawsze cos spada i rośnie prędzej czy później odbije a przeplacili Ci Co kupowali po 36 i wyżej a co do notowań to wiem jak ktoś wystawia batony i chce uwalic kurs za długo to siedzę tylko zastanowiam się co Ty tu robisz ,bo mi wychodzi że chcesz jak najtaniej kupić i naganiasz na spadki
Po pierwsze przepłaciłes i to bardzo. Po drugie zapłaciłeś 19% podatku od dywidendy czyli byłeś taki sprytny że zapłaciłes podatek od straty. Spójrz na kurs. Po trzecie wierz mi lub nie ale nie kupię tych akcji nawet za 10 zł jeżeli nie będzie sygnału kupna. Po czwarte poproszę jeden powód dla którego kurs miałby ruszyć do góry.Tylko nie pisz że jest tanio bo to żaden powód
To że jest podatek to wiem i ze nas kroja za każdym razem też wiem , czy tanio jest tego nie wiem, wyceny porównawcze ok. 45 zl, także wydaje mi się ze do 31 ,32 powinno odbić kiedy tego nie wiem i Ty tez a zawsze po spadkach jest odbicie a spadlo z odcięta dywidenda już ok.17 % za dużo to siedzi fuduszy TFI,które kupowały po 36 zl i do tego wyniki jakieś złe nie były a od marca cytujePlay złożył wniosek o dopłaty do roamingu i 15 stycznia 2018 r. otrzymał pozytywną decyzję od UKE. W styczniu 2018 r. ogłosił szereg zmian w nowych ofertach, które weszły w życie na początku marca 2018 r. Wynik będą się poprawiac
Kupowanie jakiegokolwiek telekomu w Polsce nie ma sensu. Rynek jest przeregulowany. Telekomy muszą inwestować krocie, a zyski mizerne. Z drugiej strony, jak ktoś nie zainwestuje, to wypadnie z nowych technologii. Osobiście już dawno zwiałem z telekomów i innym też to radzę.