• Jutro 1,50 Autor: ~Kabanos [188.146.194.*]
    To dopiero początek spadków
  • Re: Jutro 1,50 Autor: ~ego [46.134.155.*]
    niech spada kiedyś urośnie jest czas
  • Re: Jutro 1,50 Autor: ~Kabanos [188.146.194.*]
    Oddasz po 1zł hahaha
  • Re: Jutro 1,50 Autor: ~kabanos [83.13.193.*]
    naprawdę takie dziecko jesteś? w jakim przedszkolu piszesz te teksty prosty człeku? nie masz innego nicka? oj oj oj. taki chwyt pokazuje jaki jesteś malutki i słaby psychicznie, nienadający się do twardej gry. całus malutki, zalecam jakąś lekturę może przygody dobrego wojaka szwejka cię podniosą trochę na duchu, chociaż nie, nie zrozumiesz, o to coś dla ciebie komiks kajko i kokosz. poczytaj odpręż się
  • Re: Jutro 1,50 Autor: ~antykabanos [89.64.55.*]
    Dnia 2018-05-16 o godz. 18:05 ~kabanos napisał(a):
    > naprawdę takie dziecko jesteś? w jakim przedszkolu piszesz te teksty prosty człeku? nie masz innego nicka? oj oj oj. taki chwyt pokazuje jaki jesteś malutki i słaby psychicznie, nienadający się do twardej gry. całus malutki, zalecam jakąś lekturę może przygody dobrego wojaka szwejka cię podniosą trochę na duchu, chociaż nie, nie zrozumiesz, o to coś dla ciebie komiks kajko i kokosz. poczytaj odpręż się

co to jest kajko i kokosz?
    jakas twoja ulubiona lektóra? hahaha
    z dzieciństwa, ja wyrosłem a ty się tam zatrzymałeś:)
  • Re: Jutro 1,50 Autor: ~antykabanos [89.64.55.*]
    Dnia 2018-05-16 o godz. 18:30 ~kabanos napisał(a):
    > z dzieciństwa, ja wyrosłem a ty się tam zatrzymałeś:)

ani kasy ani mózgu hahahaha
    skąd się biorą takie lemingi?
    misiu pluszowy zastanowiłeś się co piszesz? wymyśl jakąś ciętą odpowiedź, ripostę, cokolwiek, tylko się nie przegrzej, daję ci czas do poniedziałku. a teraz fani auxilia trole jedne niedouczone dam wam spokój. jadę na długi weekend za pieniądze zarobione na auxilia :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). piszemy się w poniedziałek, no chyba że pójdziecie po rozum do głowy (chyba przesadziłem: do głowy po rozum:)))))))))))))))))) czyjej :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ).
  • Re: Jutro 1,50 Autor: ~doktor [46.134.184.*]
    Nie zartuj kabanos. Do poniedzialku bez ciebie? Smutno tu bedzie kto bedzie gasił tych od A?
  • Re: Jutro 1,50 Autor: ~antykabanos [89.64.56.*]
    doktor i kabanos , dwa golasy hahaha
    marzy się lemingom weekendowy wyjazd hahahaha
    oddacie merit poniżej 1zł hahahaha
    taki los dawców kapitału...
  • Re: Jutro 1,50 Autor: ~doktor [46.134.138.*]
    Ty chyba potrzebujesz pomocy. Gdzie ja niby jade i kto ci powiedzial ze cokolwiek zamierzam oddac. Tu juz jasnowidztwo niektorzy uprawiaja
    A ze goly jestem no ok. W wannie teraz sie kapie to zgadles
[x]
KLEPSYDRA -2,26% 7,80 2026-03-27 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.