• sell in May ..... Autor: ~jan [78.10.244.*]

jesli jeszcze tu ktos zostal to strategia dla nich ,a takze dla majacych dosc bajdurzenia "flagowego":)
  • Re: sell in May ..... Autor: ~zenek [108.171.129.*]
    porabało Cie?

sprzedać tak tanią spółkę C/wk 0,3 i C/z 3

to mega okazja, takie slogany to możesz sobie wkukom wciskać stary pryku
  • Re: sell in May ..... Autor: ~jan [78.10.244.*]
    Jesli jestes mlodym inwestorem to co tu robisz ? Mlodzi "okupuja" producentow gier i nie inwestuja w nieczytelne kombajny:)
  • Re: sell in May ..... Autor: bialoczerwony1972 [94.254.233.*]
    To że dla ciebie nieczytelny kombajn nie oznacza, że dla bardziej inteligentnych również...
    Sell in may
    Ciekawe jak i komu skoro wolumen akcji mniejszy niż stan posiadania większego drobnego :)
  • Re: sell in May ..... Autor: ~Marta [94.254.148.*]
    A twoja inteligencja pozwala ci zaledwie-kręcić sie w kółko,a tymczasem giełdowi "ignoranci" wykorzystując modę i intuicje zarabiają na producentach gier.Tracisz tu mnóstwo czasu przelewając z pustego w prozne.Kilka lat paplania bez efektów .To nie twoja bajka ,nie masz umiejętności do tej gry.Zly wybór papiera ,postawiłeś na nie tego konia bo nie umiesz podjąć ryzyka ,jestes asekurantem,a ci nie odnoszą sukcesu na giełdzie.
  • Re: sell in May ..... Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Sporo w tym prawdy. Nie przewidziałem aż takiej hossy producentów gier...
    Natomiast do tych kręcących kółeczka to weź mnie nie rozśmieszaj Martusiu, możesz sobie popisać na forum i tyle Twojego...
    Zaufałem Czechowiczowi i co do core biznesu się nie pomyliłem, natomiast co do "wizerunku" spółki to i owszem.
    Z tym, że gra się jeszcze toczy, zabrali mi hetmana i atakują, ale ja mam możliwość zrobienia roszady...

Na wykresie to ładnie wygląda CDR ilu jest takich co wytrzymało od 10zł??? A ilu takich co od 30zł trzyma?
    Albo 11Bit... Chcesz kupuj, ja wolę pozostać na MCI/
    Poza tym warto czasem poczytać badania kto lepiej wychodzi na inwestycjach Ci co kręcą szybkie kółeczka czy cierpliwi... Jak poczytasz to nie wyjdziesz na bajkopisarkę następnym razem...

Wiesz czyje to słowa???
    „Giełda jest stworzona do transferu pieniędzy od aktywnych do cierpliwych”

Pozdrawiam panią aktywną:)

• Re: sell in May ..... Autor: ~fioo [83.21.56.*]
    Cierpliwość ma sens przy systematycznym wzroście, przy spadkach traci sens !
[x]
MCI -1,71% 28,80 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.