Światło już zgaszone. 0 przychodu w całym kwartale? No ku... kto tam rządzi za co bierzecie pieniądze? Wystarczyło na Allegro sprzedać 1 biurko-słownie jedno i byłby przychód. Za dwa sprzedane biurka opłacilibyście energię coś ok 600 zł. Biurka są wam nie potrzebne bo i tak nie pracujecie.No bo nie pracujecie. Uczono mnie ,że praca oprócz zadowolenia z samorealizacji musi przynosić dochód. Nie ma dochodu nie ma pracy. A wy nawet nie macie przychodu. Śmierdzące lenie. Pożyczyłem wam kilkadziesiąt tysięcy a wy parszywce je zmarnowaliście.
Tylko nie zmarnowaliście. Życie na poziomie kosztuje. Masz gwarancję, że twoje pieniążki są bezpiecznie ulokowane i się nie zmarnują. Zapewnią godne życie wesołego towarzystwa i jego dalszą finezyjną działalność. Operacja zakończona pełnym sukcesem.
Centuria Group S.A. w 2017 roku nie prowadziła działalności operacyjnej samodzielnie, a poprzez Spółki zależne BGK Development Sp. z o.o. oraz Cars Energy Sp. z o.o.
w 2015 i 2016 zajmowałam sie inwestycjami w funduszu. Wielu ludzi straciło przeze mnie pieniądze także co oczekiwaliście od velto? robie to co zawsze wychodziło mi najlepiej.
spółka o kapitalizacji nieco ponad 2 300,000 zł pokazuje stratę po kwartale 1,248 000 zł gdzie CBA czuje że będziemy marzyć żebyktoś nam dał 1 grosz za akcję... kto kieruje tą spółką i kto odpowiada za taki stan rzeczy - czy tam ktoś w ogóle zarządza
Ja po 7 gr, wygląda na to, że wszystko stracone bo nawet po 1 gr nikt nie chce odebrać, nawet nie mogę rozliczyć straty. Działalnością tego zarządy powinna się zająć prokuratura...
Dokładnie, spółka która przynosiła prawie milionowe zyski prawie co kwartał nagle popadła w ruinę. Zarządem powinni się zainteresować odpowiednie służby.
to prawda ale czy któryś z Was złożył choćby donos do CBA - tracicie bezpowrotnie swoje oszczędności, płaczecie i lamentujecie a nie działacie - brońcie swojego po co lament winni się śmieją i nikt ich nie rozlicza....