Moje najszczersze gratulacje dla kogoś kto dostać 15K akcji, ogromnie żałuję że nie mam teraz kasy, może za dwa dni, więc poczekajcie jeszcze ze wzrostami :)
Dnia 2018-05-16 o godz. 11:33 lakiluuk napisał(a): > Bo to pewnie Gordon wychodzi żeby na 11Bita wskoczyć na góreczce, on tak lubi.
Gordon, to facet z klasą i dużą wiedzą o gpw i kulturze, której tobie i twoim chłopcom brakuje oraz cierpliwości i umiejętności trzymania nerwów na wodzy wobec bredni jakie tu wypisujecie, cierpliwości, której wobec was wielu tu brakuje( w tym również mnie- nie "laptopowi", dalej czekam- zdemaskujcie mnie jako" laptopa"))), dlaczego nie odpisujecie, gdzie wasze dowody????
Dnia 2018-05-16 o godz. 12:29 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-05-16 o godz. 11:33 lakiluuk napisał(a): > > Bo to pewnie Gordon wychodzi żeby na 11Bita wskoczyć na góreczce, on tak lubi. > > Gordon, to facet z klasą i dużą wiedzą o gpw i kulturze, której tobie i twoim chłopcom brakuje oraz cierpliwości i umiejętności trzymania nerwów na wodzy wobec bredni jakie tu wypisujecie, cierpliwości, której wobec was wielu tu brakuje( w tym również mnie- nie "laptopowi", dalej czekam- zdemaskujcie mnie jako" laptopa"))), dlaczego nie odpisujecie, gdzie wasze dowody????
..za to Ty możesz się zwać najlepszym kabareciarzem na tym forum :D rozbawiłeś mnie...
tylko tyle potrafisz- wchodzić na czyjaś blogi, czytać recenzje, później włazić na fora spółek- tych z perspektywą wzrostu i naganiać na spadki.Czasem ci się to udaje i trochę zarobisz, jednak nie dzięki twojej wiedzy . Twoje wypowiedzi to zero argumentów-" będzie spadać- bo my tak chcemy i już"- przedstaw argumenty ku temu i odpowiedz mi na pytanie z poprzedniego wpisu- ośmieszasz się na każdym kroku a za spekulację wkrótce możesz ponieść konsekwencje- nic nie trwa wiecznie
Mam nadzieję, że wczoraj kilkadziesiąt K poszło w silne ręce i nie będą wywalone po kilkugroszowym wzroście. A mam pewność co do tego, kto dostał 15K, dobrze myślę? Napiszcie (bez podawania konkretnych liczb) czy ktoś z długoterminowych wczoraj coś wciągnął?
No cóż, może rzeczywiście jest to przewalanie z wora do wora przez jednego, max. dwóch-trzech graczy. JEDYNE, CO MOŻE ICH POWSTRZYMAĆ OD ODBIÓR ICH AKCJI - nic więcej.