• propozycja Autor: ~maku [83.29.153.*]
    panie prezesie niech pan zrezygnuje z funkcji to może coś pozytywnego się stanie...
  • Re: propozycja Autor: ~Prezes [217.97.90.*]
    Dzień dobry, zalecam więcej optymizmu. Proszę dobrze poczytać raport kwartalny.
  • Re: propozycja Autor: ~maku [83.29.98.*]
    ależ panie "Prezesie" ja jestem optymistą, czyli pod koniec roku kurs będzie oscylował w granicy 1.2 zł tak
  • Re: propozycja Autor: ~Prezes [188.146.197.*]
    Nie mogę wypowiadać się na temat kursu, ale jestem przekonany, że będzie lepiej
  • Re: propozycja Autor: ~kop_ [176.109.165.*]
    Dnia 2018-05-18 o godz. 11:27 ~Prezes napisał(a):
    > Nie mogę wypowiadać się na temat kursu, ale jestem przekonany, że będzie lepiej

szczególnie po emisji dodatkowych 25 mln akcji (łącznie będzie 35) za jakieś mniej lub bardziej wirtualne aktywa, a już na pewno nie wiele warte w realu po cenach np.odsprzedaży.
    przy obecnej cenie 0,25 zł to daje kapitalizacje ok 9 mln zł z spółkę dalej nic nie robiącą i nie generującą przychodów, co za tym idzie zysków
    nawet jak 10 mln akcji zostanie pokryte po nominale przez prezesa, to szybko ta kasa zostanie przejedzona, jak wszystkie poprzednie emisje
    spółka żyje od restrukturyzacji do restrukturyzacji i od emisji ratunkowej do emisji ratunkowej, nie reprezentuje sobą niczego co było by godne bycia na giełdzie
    i to są brutalne fakty

• Re: propozycja Autor: ~maku [83.29.153.*]
    tak jak napisałem, niech zrezygnuje lepiej...
  • Re: propozycja Autor: ~kop_ [176.109.165.*]
    Dnia 2018-06-16 o godz. 14:24 ~maku napisał(a):
    > tak jak napisałem, niech zrezygnuje lepiej...

to nie ma żadnego znaczenia
    spółki praktycznie już nie ma, nie egzystuje
    za rok kurs 1-3 grosze i agonia, trwanie
    później jakiś resplit i dalsza agonia
  • Re: propozycja Autor: ~maku [83.29.94.*]
    dobrze że więcej w tego trupa nie zainwestowałem... dziwie się tylko Venture ale pewnie tam idio.. pracują:P
  • Re: propozycja Autor: ~stefan [77.253.91.*]
    prezes ma wakacje, a od dwóch lat tyle trąbił jak to akcjonariusze będą zadowoleni
  • Re: propozycja Autor: ~arek [188.95.31.*]
    niech rezygnuje jak najszybciej to nie prywatny folwark, a spółka publiczna naeżąca do akcjonariuszy

czemu to tak długo trwa? do roboty!
  • Re: propozycja Autor: ~Jan [83.14.14.*]
    Prezes udziela się na Twitterze, politykuje, zamiast zająć się biznesem. Żenada
  • Re: propozycja Autor: ~ti_k [176.109.165.*]
    może VTI go odwoła, bo zdaje się, że niedługo będą mieli większość
    ale to może być kółko wzajemnej adoracji i nic się nie zmieni
  • Re: propozycja Autor: ~janusz [78.10.52.*]
    panie prezesie co sie dzieje , że się nic nie dzieje marazm, marazm marazm zalezy panu na tej spółce?
  • Re: propozycja Autor: ~maku [83.29.155.*]
    tak jak napisałem zrezygnuj człowieku i nie rób z siebie pośmiewiska, jak to było w raporcie napisane cytuje: "W ciągu najbliższych dni planowane jest podpisanie umowy objecia akcji w zamian za udziały Inkubatora Naukowo-technologicznego Sp. z o.o." Dni mijają:)
  • Re: propozycja Autor: ~Jan [185.32.63.*]
    No i nic do dzisiaj
  • Re: propozycja Autor: ~akcjonariusz [5.173.192.*]
    Podpisane, ale może by tak zmienić nazwę bo " ari " sie źle kojarzy
  • Re: propozycja Autor: ~Jan [94.40.74.*]
    Umowa podpisana, akcje objęte, drugi kwartał najlepszy w historii Spółki, a kurs zamurowany. Co musi się wydarzyć, aby coś zaczęło się dziać na akcjach. Przysłowiowe "śmieci" raz rosną, raz spadają, ale coś się kręci, a u nas "zero" obrotu, "zero" zainteresowania, "zero" płynności. Nie ogarniam tego. Sytuacja finansowa Spółki nie jest zła, a kurs akcji jak u bankruta. Jak długo jeszcze mam czekać Panie Prezesie ???
  • Re: propozycja Autor: ~maku [83.29.2.*]
    jeszcze naiwniaku poczekasz... zobacz ile teraz jest akcji kolego i jaka przy takim kursie ta spółka ma kapitalizacje, zdecydowanie za dużo:P:P:P
  • Re: propozycja Autor: ~maku [83.29.184.*]
    I jak tam panie prezesie, nieudaczniku. Zrezygnuje pan w końcu?
  • Re: propozycja Autor: ~Jan [83.14.14.*]
    Prezes twittuje ..., bawi się w polityka.
  • Re: propozycja Autor: ~gosc [5.173.176.*]
    Moze wpadnie tutaj na forum i nas oświeci co się dzieje
  • Re: propozycja Autor: ~ti_k [31.6.169.*]
    niepowodzenie tej emisji to chyba jest koniec spółki
    emisja za aport tych dziwnych start-upów rozwadniała dramatycznie kapitał akcyjny ale dawała szansę na istnienie spółki
    teraz chyba już nie ma złudzeń ?
  • Re: propozycja Autor: ~Stefan [5.173.160.*]
    Wbrew pozorom może to być przemyślana i dobra informacja dla spółki czas pokaze
  • Re: propozycja Autor: ~gosc [5.173.160.*]
    Strona nie działa kurs doluje, a prezes na forum sie nie odzywa chociaż wydaje się, że kiedyś na forum coś pisał tzn ze zagląda. Prezesie zrezygnuj! Nie udaje się to moze ktoś inny będzie miał pomysł na rozwój .Szkoda czasu na sciemnianie
  • Re: propozycja Autor: ~omega [31.6.169.*]
    jedyni którzy mogliby uratować lub przebranżowić spółkę to ci VTI , ale oni chyba nawet nie pamiętają że mają tu umoczone pieniądze
    gawryszak miał kilka lat żeby coś pokazać, pokazał niewiele...żeby nie powiedzieć - nic
[x]
ARI -0,94% 0,42 2025-12-03 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.