Dnia 2018-05-18 o godz. 11:27 ~Prezes napisał(a): > Nie mogę wypowiadać się na temat kursu, ale jestem przekonany, że będzie lepiej
szczególnie po emisji dodatkowych 25 mln akcji (łącznie będzie 35) za jakieś mniej lub bardziej wirtualne aktywa, a już na pewno nie wiele warte w realu po cenach np.odsprzedaży. przy obecnej cenie 0,25 zł to daje kapitalizacje ok 9 mln zł z spółkę dalej nic nie robiącą i nie generującą przychodów, co za tym idzie zysków nawet jak 10 mln akcji zostanie pokryte po nominale przez prezesa, to szybko ta kasa zostanie przejedzona, jak wszystkie poprzednie emisje spółka żyje od restrukturyzacji do restrukturyzacji i od emisji ratunkowej do emisji ratunkowej, nie reprezentuje sobą niczego co było by godne bycia na giełdzie i to są brutalne fakty
Dnia 2018-06-16 o godz. 14:24 ~maku napisał(a): > tak jak napisałem, niech zrezygnuje lepiej...
to nie ma żadnego znaczenia spółki praktycznie już nie ma, nie egzystuje za rok kurs 1-3 grosze i agonia, trwanie później jakiś resplit i dalsza agonia
tak jak napisałem zrezygnuj człowieku i nie rób z siebie pośmiewiska, jak to było w raporcie napisane cytuje: "W ciągu najbliższych dni planowane jest podpisanie umowy objecia akcji w zamian za udziały Inkubatora Naukowo-technologicznego Sp. z o.o." Dni mijają:)
Umowa podpisana, akcje objęte, drugi kwartał najlepszy w historii Spółki, a kurs zamurowany. Co musi się wydarzyć, aby coś zaczęło się dziać na akcjach. Przysłowiowe "śmieci" raz rosną, raz spadają, ale coś się kręci, a u nas "zero" obrotu, "zero" zainteresowania, "zero" płynności. Nie ogarniam tego. Sytuacja finansowa Spółki nie jest zła, a kurs akcji jak u bankruta. Jak długo jeszcze mam czekać Panie Prezesie ???
niepowodzenie tej emisji to chyba jest koniec spółki emisja za aport tych dziwnych start-upów rozwadniała dramatycznie kapitał akcyjny ale dawała szansę na istnienie spółki teraz chyba już nie ma złudzeń ?
Strona nie działa kurs doluje, a prezes na forum sie nie odzywa chociaż wydaje się, że kiedyś na forum coś pisał tzn ze zagląda. Prezesie zrezygnuj! Nie udaje się to moze ktoś inny będzie miał pomysł na rozwój .Szkoda czasu na sciemnianie
jedyni którzy mogliby uratować lub przebranżowić spółkę to ci VTI , ale oni chyba nawet nie pamiętają że mają tu umoczone pieniądze gawryszak miał kilka lat żeby coś pokazać, pokazał niewiele...żeby nie powiedzieć - nic