• do Prezesa Autor: ~Wojtek [81.219.120.*]
    Już 2 razy pytałem i dwa razy dostałem odpowiedź więc chcę spytać o jeszcze jedną rzecz.
    Czy spółka zamierza jeszcze w przyszłości publikować wstępne dane finansowe za skończony kwartał przed publikacją odpowiednich raportów okresowych czy publikacja "wstępnych wyników finansowych za 1Q 2018" była wyjątkiem?
    Jeśli zamierza publikować to chciałbym jeszcze wiedzieć, czy będą one się pojawiały znienacka czy może będzie jakiś termin ustalony do kiedy (np. do końca miesiąca następującego po zakończonym kwartale)?
    Z góry dziękuję za odpowiedź.

• Re: Wstępne dane (Was: do Prezesa) Autor: ~WN [178.37.185.*]
    Dnia 2018-05-14 o godz. 21:41 ~Wojtek napisał(a):
    > Czy spółka zamierza jeszcze w przyszłości publikować wstępne dane finansowe za skończony kwartał przed publikacją odpowiednich raportów okresowych czy publikacja "wstępnych wyników finansowych za 1Q 2018" była wyjątkiem?

Decydujemy każdorazowo, jak już są policzone, czy publikować.

> Jeśli zamierza publikować to chciałbym jeszcze wiedzieć, czy będą one się pojawiały znienacka czy może będzie jakiś termin ustalony do kiedy (np. do końca miesiąca następującego po zakończonym kwartale)?

Jeżeli będą się pojawiały, to wtedy kiedy księgowość policzy. Czyli, z perspektywy akcjonariusza: znienacka. Aczkolwiek staramy się chociaż puszczać po sesji.

Sorry, taki mamy MAR.
[x]
IFIRMA 1,01% 29,95 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.