Wyrazistość, estetyka oraz prostota to wyróżniki nowej identyfikacji wizualnej Komputronik Gaming. Marka odświeża wizerunek i planuje działania, które będą budować konsekwentną strategię opartą na filarach: społeczność, autorytet oraz lojalność.
- Wierzymy, że z naszymi odbiorcami wiąże nas znacznie więcej niż zainteresowania. To podobny styl życia i zasada „jeden za wszystkich, wszyscy za jednego” sprawia, że nie jesteśmy zwykłą marką na polskim rynku – dodaje Radyjko.
Dnia 2018-05-21 o godz. 12:47 ~No napisał(a): > Mówił raczej o zysku.... Ale jak zyskując 28 milionów w nieruchomościach i mając cały rok zysk operacyjny może wyjść strata?
Wiem wiem panie pani Ewan chcesz nie na rękę ci prawda bo to komputronik jest taki zły a na rynku polskich akcji szczególnie tych małych spółek trwa piękna hossa a jest wręcz odwrotnie czyli totalna bessa... S kupujesz już komputronika?
Obecna wycena to 30 procent poniżej ceny z wezwania od laskawcy prezesa w firmie nic nie jest gorzej niż rok temu i raczej idzie ku lepszemu choćby ugoda z Paszynskim project esala..... Komputronik ma bdobre zyski a wycena typowo w dolach bessy
Zobaczcie jak przesuwane sa zlecenia z podazy fakt komus zalezalo zeby dzus opchnac okolo 8tys akcji stad taki spadek ale juz do 6zl za duzo akcji nie ma a cena kusi
Po usunięciu postów "ewana", którego nie lubię, ale wiem, że "ewan" nie daje podstaw do ich usuwania, brakuje mi tu tylko "swojego". Psychologiczne 5.00 zabrzęczy za kilka dni i "swojak" będzie pływał w swojej ulubionej brei.
Dnia 2018-05-22 o godz. 20:01 ~bobo napisał(a): > tu nie chodzi o lubię czy nie lubię, lecz o trafność osądów. Ciekawe kto mnie usuwa??? Ten co ma obawy, że za dużo palnę, czy zwykły zawistny palant, który jeszcze ma złudzenia....heheheheheheh
Oczywiście w Twoje bajce "czapka niewidka" zadziała i pójdzie przekaz, że "ewan" ma bana bo "mówi prawdę".
Buczek się zakiwał. Stracił zaufanie rynku, a nie zgarnął Komputronika. Teraz jest czas na reakcję tych akcjonariuszy, którzy czytają raporty ze zrozumieniem. Bezsens zupełny, ale sterta kłamstw przekracza reguły prawa.