Przekazane na dom dziecka. Może tam czai się talent. Grę klucz kupię na steam aby wspomóc widoczność HF 1 dnia premierowego.
TROCHĘ ZATKAŁO- oczywiście pozytywnie.
Rysiu masz rację w takie firmy trzeba inwestować. PlayWay odpowiada na pytania nawet w weekendy, natomiast Tobie należy się z tytuł za że chyba jesteś tutaj tak długo jak ja a może i dłużej.
Już jako żart, zapraszam prezesa Kostkowskiegi na wycieczkę 21 do Gliwic. Ciapniemy publiczną po połowie.
O nie kolego, Nieuk jest, a ja już napisałem i wskazałem Was stąd wiem kto ma się z Nimi skontaktować. Wyjaśniam to bo za chwilę mi ktoś zarzuci że jestem powiązany ze spółką i stąd wiem takie rzeczy. Siebie nie będę zgłaszał bo też chcę kupić grę:)
Jesli to faktycznie prawda (a wierze Ci), to jestem w takim szoku, ze ciezko cos pisac....Wczoraj po poscie Orzelka napisalem o bum sym, ze dawno sie tak nie usmialem.
Ze beda umiejetnosci, jak 'super beknciecie' i pokazywanie Wszystkim srodkowego palca...
Prawda ale podałem takie IP 5.184.197.* 46.134.120.* bo takie znalazłem na forum. A propo IP, jak napisałem Matiemu że mam dwa adresy, mobilny i stacjonarny to stwierdził
"
~Mati odpowiada ~Mati
2018-05-13 15:40
IP 94.254.190.*
niektórzy sami sie przyznali że mają po 2 internety. Większa szajka niż myślałem
Znasz mój nick? Jak mnie znacie że zazwyczaj jestem poważny jak wójek Stefan na pogrzebie:) Tak to prawda, napisz do Nich żeby wiedzieli gdzie wysłać kod.
To zostanie zapisane w kanonie marketingowym, czy tez IR.
Ja nie zaskuguje na ten kod...Widze tu o wiele bardziej merytoryczne Osoby ode mnie. Nie mowie to ze skromnoscu, bo skromny nie jestem. Liczy sie bardziej dla.mnie pokora. No, ale moje chrzesniaki albo dzieci z dm (nie mylic z domami maklerskimi), uciesza sie. Ja i tak kuoie gry.
Mati myslalem, ze pokaze przyslowia klase, ale zawiodlem sie...Ludzka naiwnosc i wiara, ze etyka jakakolwiek istnieje...
a to nie do końca tak ze forum nie pomaga, ja poczytalem wasze wpisy i kupiłem, miałem chwile zwatpienia,ale pisaliscie ze spokoj , poczekac i prosze dwaq dni i 35% dzieki za dobra robote
Ja również dorzucę się do gratulacji Panowie. Dobrze jest mieć miejsce sensownej wymiany informacji. Co zaś do działań firmy, no cóż, traktuje nas tak, jak powinna KAŻDA spółka giełdowa - po partnersku. Dodatkowo firma nie wykonuje gwałtownych, nieprzemyślanych ruchów, a Prezes to nie ryzykant i megaloman jak p. Tymiński. Punkty 6,7 newslettera to potwierdzają. Ostatnie zdanie p.7 odbieram również jako możliwość większych nakładów na pojedynczą produkcję i co za tym idzie rozbudowę kontentu gry. Czyli PLW AD 2020 to kilka poważnych studiów z budżetem pojedynczej produkcji >5mln (RDG, GO, MG, CFG), poważne wewn. studia (Uboat) + szereg ciekawych pomysłów (WtR, Berlin Wall) i oczywiście symulatory. PLW=LT. Ryszard=LT too :-)
PS. A gdzie klucz dla 'same_fakty'. Poprawić mi się proszę
Orzeł, dawno temu zadałem pytanie, czy 'same_fakty' to insider (piszący merytorycznie i bez naganiania). Wtedy nie otrzymałem odpowiedzi, dzisiaj również, zatem jest tak, jak piszesz.
Nurtuje mnie natomiast podana w którymś wątku data premiery PD. Oprócz podanego przez Dobrego Pasterza 6mies. okresu, nigdzie nie znalazłem potwierdzenia. A jest to dla mnie czarny koń PLW: gatunek, w którym brakuje dobrych, nowych tytułów
Dzięki Ciekawski (a propos: sporo dobrego wniosłeś na forum). Muszę tematy zawodowe zgrywać z kalendarzem najważniejszych inwestycji, bo tracę na informacjach :-(
PS. F51 wciąż mam na podglądzie, ale czekam na to, z czym jeszcze "kochane" Erne/Veno się objawi.
Tutaj piszą że Phantom Doctrine będzie późnej niż za 2 miesiace:
https://www.gamespot.com/videos/xcom-style-spy-thriller-phantom-doctrine-looks-pro/2300-6443601/