A ja bym nie wykluczał obecnie żadnej mozliwości --> bo czemu zmieniają miejsce siedziby?? Drogi Watsonie, być może nam się nawet nie śni, co tu jest jeszcze możliwe :)
Dnia 2018-05-15 o godz. 19:11 fix--fax napisał(a): > Tej spółki już nie ma. Nowy adres jest czysto formalny i ma służyć jedynie do procesu likwidacji. > INDATA już jest po tamtej stronie mocy
Ten adres to jest tani , substandardowy ENERDOWSKI biurowiec na Pradze, w połowie stojący pusty
czy aby na pewno? sprawdziłeś? tam się znajdują również biura: - superstacja, - naftoserwis, - Polskie Media, - Newseria agencja prasowa, - bistro i nauka gry na perkusji www.drumbum.pl hehe to coś dla mnie :-) a w koło sporo sklepów, przedszkoli i szkół, poczta, biblioteka, szpital, interia.pl biuro reklamy, banki itd. aaaaa i jeszcze jedno to jest blisko ulicy czapelskiej hehehehehehe więc, czy to jest tańszy adres niż poprzedni? kto zna ceny najmu w dzielnicach Warszawy? czy praga-południe blisko saskiej kępy jest tania?
A Ty myslisz ze jak jest coś zgłoszone w sądziet to już równa się upadłość??? heheh..... chyba od niedawna na GPW?? Już niejedna spólka rzucała taki wniosek, i po tzw przeczekaniu, obnizeniu kosztów, zmianie miejsca zamieszkania, ...nagle pojawial sie inwestor, lub połączenie / przejęcie, iii znowu UP.
Ja bym nic tu nie przesądzał, zbyt długo jestem i zbyt wiele widzialem juz i tego co wydawalo sie wszystkim logiczne i nie logiczne, to spółka zadziwiala i pokazywala że to jeszcze nie koniec.