Dnia 2018-05-11 o godz. 22:18 ~RA napisał(a): > Maja w tym swój cel.. jak najbardziej obrzydzić spółkę i zniechęcić ludzi .. > > > > Trzymać i nie oddawać ..teraz jest moment na zakupy .
to jest forum i kazdy moze pisac a nie prywatny folwark pisze to co widze.mam prawo czy mam czy niemam akcji,nikomu nie obrzydzam spolki ,ty kolego zachecales jaka to perla przy 90-1zl ile dzis 55gr kto posluchal ma juz 50% w plecy spolka nic nie pokazuje gdzie te umowy,zobaczymy czy podadza raport wiec nie bijcie w moja osobe a w spolke term gdzie wam jak czytam na maile nie odpowiadaja i telefony wylaczaja to ma byc powazna spolka
Dnia 2018-05-12 o godz. 08:01 ~RA napisał(a): > Bolec przestań pierd.... glupty, ze wyłączają telefony bo juz kłamiesz i co takiego jest karane... > > Nawet wczoraj rozmawiałem .. > > > > Nie ma sensu dyskutować z tobą nie wnosisz nic merytorycznego do tego forum tylko popelinę siejesz ...
przeciez to nie ja pisalem ze telefony nie odbieraja i maile tylko akcjonariusze,to super ze rozmawiales i co ci ciekawego powiedzieli
Dnia 2018-05-12 o godz. 08:01 ~RA napisał(a): > Bolec przestań pierd.... glupty, ze wyłączają telefony bo juz kłamiesz i co takiego jest karane... > > Nawet wczoraj rozmawiałem .. > > > > Nie ma sensu dyskutować z tobą nie wnosisz nic merytorycznego do tego forum tylko popelinę siejesz .. pytałes sie moze o raport?,jesli nie to jeszcze raz zadzwon i przypomnij im aby znowu nie nawalili bo wyrzuca ich na stałe:)
Dnia 2018-05-12 o godz. 08:38 ~RA napisał(a): > Zadzwon i powiedz:).. > > > > Ps. Taki urok giełdy ..11bit po 200tez nie chcieli brać a teraz zabijają się po440:)))
jak mozna porownywac 11bit do term2 chlopie spolki z grami na topie teraz do tego jest pod co grac na 11bit nowa gra ladna sprzedaz gry do tego rekomendacja nowa pko 586zl a term co 2 fixy wyniki jakie/????
Dnia 2018-05-12 o godz. 08:38 ~RA napisał(a): > Zadzwon i powiedz:).. > > > > Ps. Taki urok giełdy ..11bit po 200tez nie chcieli brać a teraz zabijają się po440:)))
Dnia 2018-05-12 o godz. 07:55 ~Adam napisał(a): > Po co przepłacać. > > Ciągle piszecie, że cierpliwi zarabiają, więc trzeba cierpliwie poczekać na kurs 0,30
lepiej jak pisza o 5zl-10zl czy 100zl poki co cierpliwi co brali 90-1zl a tu jest najwiecej maja na dzis minus 50% kurs 55gr i taka to cierpliwosc wychodzi a pod co to ma rosnac umow brak,spolka na 2 fixach 3 zawieszenia,zobaczymy czy raport bedzie i co tam pokaza:)))