Witam, jak już wspominałem, nie jestem dobry w kręceniu kółek, natomiast jestem osobą cierpliwa. Rzadko zaglądam na forum, a jeszcze rzadziej piszę, postanowiłem powiedzieć Ci (lub napisać) że nie czuję się jeszcze utopiony. Dodam tylko że w portfelu inwestycyjnym (długoterminowym ) mam takie spółki jak JSW i 11BIT. Ale żeby nie było, że tylko trafiam, od GetBaka dostałem porządnego kopa w kohones. Pozdrawiam.
Dnia 2018-05-11 o godz. 16:17 ~MARK napisał(a): > Witam, jak już wspominałem, nie jestem dobry w kręceniu kółek, natomiast jestem osobą cierpliwa. Rzadko zaglądam na forum, a jeszcze rzadziej piszę, postanowiłem powiedzieć Ci (lub napisać) że nie czuję się jeszcze utopiony. Dodam tylko że w portfelu inwestycyjnym (długoterminowym ) mam takie spółki jak JSW i 11BIT. Ale żeby nie było, że tylko trafiam, od GetBaka dostałem porządnego kopa w kohones. Pozdrawiam.
no bylbym zdziwiony Mark zebys gral na gpw i ladowal kase w 1 spolke cala,a sa tacy narwancy na gpw sam widzisz jak potopili widze i ciebie w getbacka kasa nie do odzyskania pozdr,jezeli raportu nie bedzie to zawiesza po raz 4 na term,a nawet jak bedzie to nic dobrego nie bedzie w raporcie