Jak oceniacie dzisiejsze wyniki finansowe trochę marne w porównaniu z poprzedniego roku.... No i pytanie zasadnicze dziś kończy się okres czy januszek będzie dokupować.....
Teraz idzie inwestycja i bardzo trudno porównać wyniki . W zeszłym roku odkladali co miesiąc 1 mln w gotówce,a teraz wydają 1 mln w gotówce co miesiąc. przynajmniej tak było w 1 kwartale. Dostali parę groszy dotacji , a z gotówki ubyło 1 mln . Nastepny raport we wrzesniu 12 ego dokładnie za 4 miesiace.
Bogus do tego czasu myślę że zrobią wezwanie... Mi się wydawało że po okresie Janusz rzuci się do kupowania po tak niskiej cenie a tu niiic.... przed okresem trochę dokupił... Liczyłem że i po to zrobi od pierwszego dnia
spółka inwestuje super się rozwija a tu ludzie oddają po tak niskim kursie, dla porównania lentex płaci dywidendę i planuje skup akcji do 15 zł a według lentexu to novita jest wart nie 45 zł ale minimum 100 zł myślę że ci co nie oddadzą teraz za bezcen kiedyś zarobią na tej spółeczce ogromną kasę.
jak naiwni oddadzą za psi grosz to kurs ruszy jak szalony, żyd aby skupić musi godnie zapłacić, w wezwaniu jesli nie bedzie min. 100 zł niewielu im odda. spółka wart jest na pewno min.300 mln zł a teraz po inwestycjach bedzie jeszcze więcej.Na jawalu zarzad skupywał po 5,99 zł a w wezwaniu musi zapłacić ponad 21 zł tu bedzie podobnie, cierpliwosci, ja tylko dobieram na dołku !!!