• Wyniki finansowe Autor: ~Mikus [94.254.231.*]
    Jak oceniacie dzisiejsze wyniki finansowe trochę marne w porównaniu z poprzedniego roku.... No i pytanie zasadnicze dziś kończy się okres czy januszek będzie dokupować.....
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~bogus [83.9.157.*]
    Teraz idzie inwestycja i bardzo trudno porównać wyniki . W zeszłym roku odkladali co miesiąc 1 mln w gotówce,a teraz wydają 1 mln w gotówce co miesiąc. przynajmniej tak było w 1 kwartale. Dostali parę groszy dotacji , a z gotówki ubyło 1 mln .
    Nastepny raport we wrzesniu 12 ego dokładnie za 4 miesiace.
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~Mikus [94.254.224.*]
    Bogus do tego czasu myślę że zrobią wezwanie... Mi się wydawało że po okresie Janusz rzuci się do kupowania po tak niskiej cenie a tu niiic.... przed okresem trochę dokupił... Liczyłem że i po to zrobi od pierwszego dnia
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~zapakowany [89.229.209.*]
    spółka inwestuje super się rozwija a tu ludzie oddają po tak niskim kursie, dla porównania lentex płaci dywidendę i planuje skup akcji do 15 zł a według lentexu to novita jest wart nie 45 zł ale minimum 100 zł myślę że ci co nie oddadzą teraz za bezcen kiedyś zarobią na tej spółeczce ogromną kasę.
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~bogus [83.6.103.*]
    wartośc akcji w obrocie to już tylko 10 mln pln .

• Re: Wyniki finansowe Autor: ~zapakowany [89.229.209.*]
    jak naiwni oddadzą za psi grosz to kurs ruszy jak szalony, żyd aby skupić musi godnie zapłacić, w wezwaniu jesli nie bedzie min. 100 zł niewielu im odda. spółka wart jest na pewno min.300 mln zł a teraz po inwestycjach bedzie jeszcze więcej.Na jawalu zarzad skupywał po 5,99 zł a w wezwaniu musi zapłacić ponad 21 zł tu bedzie podobnie, cierpliwosci, ja tylko dobieram na dołku !!!
[x]
NOVITA 2,71% 98,40 2026-02-23 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.