Też jestem tego zdania wczoraj o tym pisałem szkoda tylko że firma siedzi cicho a kwiecień minął brak nadal komunikatu mam nadzieję że w końcu dopną tą konwersje bo chyba bez tego nigdy się nie ruszymy do przodu...
hej, tylko że Ci państwo mają akcje po 10gr i nawet obecnie ich portfel jest turbo zielony (5x) a pozostały omamiony akcjonariat? jedzie na stracie i to ostrej... pozdrawiam ubranych, z zabetonowanymi nogami- nawet nie ma jak z tego uciec...
Nom tylko że razem z nimi nie mamy gdzie z tego uciec panie kolego oni mogą tylko przejść akcje do gvn albo kosa za to nie przenosi więc razem z nim nie mamy gdzie uciec więc i on też ma problem
Jak by chcieli utopić spółkę zrobili by to już w zeszłym roku kolega a nie teraz po co by mieli czekać a ABB nie miało by się czy interesować jeśli spółka nie miała by co pokazać...
Nie patrząc na kurs i zawirowania to sądzę że ktoś celowo mąci i nie pozwala wyjść z 59 do momentu zakończenia konwersji wszystko by na to wskazywało że jak nie zakończą konwersji to inf jak i kurs będzie stał tam gdzie stoi