Wyraźnie widać, że po ostatnim ataku podaży trend spadkowy całkowicie stracił impet i nie ma sił do kontynuowania kierunku w dół. Technicznie bardzo możliwy szybki ruch w górę. Pozdrawiam
do pełni szczęścia trzeba obserować co się będzie działo w kolejnych raportach, na razie dla posiadaczy akcji kasa w zamrażarce pewnie jeszcze na kilka miesięcy, czy warto czekać, nie wiadomo, konsolidacja trwa na 0,95 gr oby nie runeło do 60 gr
Obecna konsolidacja przedłuża się, ale nie będzie trwać wiecznie. W końcu kurs obierze kierunek. Podtrzymuję swoją opinię i uważam, że będzie to kierunek wzrostowy. Okazja do sprawdzenia mojej opinii niebawem, bo 30.05 będzie opublikowany raport za I kwartał 2018. Pozdrawiam
Na wykresie ukształtowała się formacja harami. Do potwierdzenia potrzeba jeszcze jutro transakcji powyżej 0,74. Tak nawiasem, jakaś dziwna ta zwała. Mam wrażenie, że to robota jakiegoś większego gracza zagranicznego, który wywalał wszystko co miał w portfelu jak leci, stąd na wielu spółkach spore spadki.
Historia uczy ze ludzie nie ucza sie historii.Kiedy jedni umieraja przychodza inni i powtarzaja te same bledy-Winston CH.
Odpisane naleznosci zagrywka na spadek kursu,zebranie akcji po niskiej cenie ogloszenie wezwania i zdjecie spolki z gieldy.Jesli masz te akcje nie mozesz lekcewazyc takiego scenariusza.Uzyj mózgu,nie zagrywaj [paternow wyuczonych z ksiazek one doprowadza cie do biedy.Pozdrawiam
Dnia 2018-05-30 o godz. 17:47 ~Sterw napisał(a): > Historia uczy ze ludzie nie ucza sie historii.Kiedy jedni umieraja przychodza inni i powtarzaja te same bledy-Winston CH. > > Odpisane naleznosci zagrywka na spadek kursu,zebranie akcji po niskiej cenie ogloszenie wezwania i zdjecie spolki z gieldy.Jesli masz te akcje nie mozesz lekcewazyc takiego scenariusza.Uzyj mózgu,nie zagrywaj [paternow wyuczonych z ksiazek one doprowadza cie do biedy.Pozdrawiam
Biorę pod uwagę taki scenariusz. Wg mojej wyceny akcje są warte ok. 3,60 i taką cenę byłbym w stanie zaakceptować przy wezwaniu. Pozdrawiam