Cała sytuacja też mi się nie podoba mam akcje ale jeśli mam być dobrej myśli to myślę że prezes mógł podpisać umowy ale nie informuje nas o tym z powodu braku zakończenia konwersji to jest pewnie powód przez który firma i kurs stoi w miejscu dlatego jesteśmy gdzie jesteśmy dla niego ta konwersja jest pewnie wyznacznikiem i skokiem w sprawie obligacji i dalszym rozwojem firmy mam nadzieję że w końcu coś na powiem bo ta cisza nie pomaga pozdrawiam akcjonariat
A co do faktów to Microsystemfuel powstało w 2013 w tedy nawet jeszcze nikt nie myślał o współpracy między firmami więc raczej to nie jest firma krzak może to być odłam firmy petroils aby płacić mniejsze podatki tak jak green energy srl zostało zarejestrowane pod tym samym adresem co glocal energy gdzie założyciel zasiada w radzie
Co ty nie powiesz przed chwilą to napisałem że jest w tym samym miejscu według wpisu do rejestru powstało 2013 roku wiece nie ma mowy o współpracy w momencie gdzie termo2 było w fazie pionierskiej możliwe że wynalazca combustera należy do tej firmy i żeby stworzyć cała machine utworzył nowa spółkę w celu cięcia kosztów i podatków tak też powstało termo tak też termo utworzyło green energy srl które zostało zarejestrowane w tym samym miejscu co glocal energy jako innowacyjny start UP w celu ulg podatkowych i innych napisz mi coś czego nie wiem jeśli możesz
A skąd droga Aniu mamy wiedzieć? Skoro nikt nas o niczym nie informuje? Jestem akcjonariatem, fakt drobnym, ale jednak powierzyłem parę tysięcy i miło by było być informowanym co się dzieje.